12.8 C
Zagreb
Subota, 21 rujna, 2024

Romano potvrdio: ‘Gotovo je! Brozović potpisao za Al Nassr.’

Inter za Marcela Brozovića dobiva tek 18 milijuna eura odštete. Inicijalna ponuda o kojoj se pisalo bila je 23 milijuna eura, no čini se da se to ipak promijenilo nakon dogovora sa samim igračem

Pročitajte još:

Talijanski transfer insajder Fabrizio Romano objavio je kako je hrvatski reprezentativac Marcelo Brozović službeno potpisao za saudijski Al Nassr. Navodi kako je ugovor važeći do 2026. godina, a da je Inter za njega dobio svega 18 milijuna eura. Dakle, dva milijuna manje od iznosa koji su tražili i tek tri milijuna više od onoga što je prema pisanju španjolskih medija ponudila Barcelona.

Inter i Al Nassr još uvijek nisu službeno komunicirali ovaj posao, no priča o odlasku hrvatskog reprezentativca u klub Cristiana Ronalda već se spominje neko vrijeme, a talijanski mediji predstavljali su je kao gotovu stvar. Brozović i Inter, pisalo se, imali su ponudu i od Barcelone, no očito su prevagnuli milijuni koje si saudijski klub može dozvoliti za realizaciju ovog posla. Španjolski prvak, pritisnut financijskim problemima, nema tu moć.

Brozović je već ranije prošao liječničke preglede u Parizu. Santi Aouna, pouzdani francuski insajder s tržišta, ranije je objavio da će Brozovićeva plaća iznositi 25 milijuna eura po sezoni. S takvim primanjima postat će najplaćeniji hrvatski nogometaš.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.8 ° C
13.6 °
12.8 °
94 %
1.5kmh
0 %
Sub
22 °
Ned
22 °
Pon
24 °
Uto
18 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9023
GBP
1,1855
CHF
1,0628
CNY
0,1270
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: