18.2 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Najljepša odbojkašica i njezina sestra su zaludjele Neymara: Htio u krevet odvesti mene i sestru blizanku

Keyt Alves popularna je odbojkašica, koja je u medije stigla zbog svojeg atraktivnog izgleda. Ova prekrasna Brazilka je iznimno popularna na Instagramu, ali i na platformi za odrasle OnlyFans gdje zarađuje pozamašne svote.

Pročitajte još:

Jednom je prilikom otkrila da na društvenim mrežama zarađuje 50 puta više nego od odbojke, a nedavno je otkrila da je popularni nogometaš Neymar htio odvesti nju i njezinu sestru Key u krevet. Navodno je Neymar otišao s Keyt na spoj:

“Znate li što mi je rekao? ‘Tko zna, možda završim s obje’ Moja sestra i ja razgovaramo o svemu.

Je li on stvarno mislio da to neću spomenuti? Da joj nije poslao poruku, a meni jest, već bi bila u Parizu”, našalila se.

Prekrasnu Keyt na Instagramu prati 1,8 milijuna pratitelja, dok njezinu sestru Key čak 7,9 milijuna.

Prije pet godina Key su proglasili najboljim liberom na južnoameričkom prvenstvu, a prije dvije godine je s klubom postala prvakinja savezne države Paulista. Kako sama priznaje, na Only Fansu zarađuje nemjerljivo više nego od odbojke, no i dalje se smatra sportašicom.

Htjeli mi to ili ne, to je danas moj najveći prihod. Na digitalnim platformama zarađujem 50 puta više nego od odbojke, a na OnlyFansu i više jer je mjesečna cijena od 16 eura fiksna.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.9 ° C
17.7 °
12.1 °
69 %
0kmh
0 %
Uto
25 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
16 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: