17.7 C
Zagreb
Nedjelja, 16 lipnja, 2024

Hrvatski junak nakon utakmice sa Škotskom: ‘Pobjedu posvećujem pokojnom ocu. Nadam se da je ponosan’

Pročitajte još:

Strpljivo je čekao svoju šansu. I iskoristio na najbolji mogući način. Josip Juranović je pomalo iznenađujuće ušao u prvu postavu umjesto Vrsaljka. Šime u prve dvije utakmice nije bio na svojoj razini, Zlatko Dalić je odlučio promiješati karte i – apsolutno pogodio!

Uvijek može bolje, kad imate pored sebe igrače poput Modrića, Kovačića, Perišića…. samo možeš biti još bolje. Ja vjerujem da možemo i hoćemo, kazao je Josip Juranović

Nakon utakmice je posebno emotivan bio Josip Juranović. Desni bek Hrvatske nominalno je igrač iz drugog plana, nije se očekivalo da će igrati u prvom sastavu, no odigrao je sjajnu utakmicu. Pobjedu je posvetio svom pokojnom ocu.

“U svlačionici na poluvremenu smo skuplli glave. izbornik je rekao par riječi, Luka Modrić je rekao par riječi skupili smo glave i pobijedili. Poklanjamo navijačima ovu pobjedu i jedva čekamo da se vratimo. Preponosan sam. posvećujem ovu pobjedu svom pokojnom ocu.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
17.8 ° C
17.8 °
17.1 °
82 %
1kmh
0 %
Pon
29 °
Uto
32 °
Sri
34 °
Čet
32 °
Pet
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: