10.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Francuz napravio isto što i Portugalac, Pogba je sklonio bocu piva ispred sebe: Što je sljedeće?!

Pročitajte još:

Platili su 45 milijuna dolara da bi se njihova bočica nalazila na stolu ispred igrača, ali Paul Pogba (28) rekao je – ne može! Prije dvije je godine Pogba otišao u Meku nakon što se odlučio za Islam, a sad se bori za svoju vjeru na velikoj svjetskoj pozornici.

Sponzori se hvataju za glavu na ovogodišnjem Euru jer igrači rade protiv njih. Nakon epizode Ronalda i Cole, Paul Pogba je sad maknuo sa scene bocu Heinekena jer se to kosi s njegovom vjerom.

Manchester Evening News piše da je Pogba postao musliman 2019. godine i da je tada posjetio sveti islamski grad Meku gdje muslimani idu na hodočašće.

“Islam me je natjerao da se promijenim i da shvatim neke stvari u životu. Osjećam se mirnijim. Bila je to dobra promjena u mom životu jer nisam rođen kao musliman. Odrastao sam poštujući svakoga, a islam nije slika koju svi vide na TV-u i ono što se veže uz terorizam. To je nešto lijepo”, rekao je ranije Pogba govoreći o svojoj vjeri.

Sudjelovao je francuski reprezentativac u pobjedi protiv Njemačke (1-0), a nakon slavlja je bio upitan i što se to dogodilo kad je sucu objašnjavao da ga je stoper ‘Elfa’ Anthony Rudiger ugrizao za leđa.

– Nisam plakao zbog toga i tražio žuti ili crveni karton, ugrizao me i to se vidjelo. Dugo se poznajemo, na kraju smo se pozdravili i zagrlili. Rekao sam sucu što se dogodilo, on je donio svoju odluku i to je završena tema – jasan je Pogba.

Mogao bi njegov potez biti ‘ugriz’ za dionice spomenutog piva kao što je bio za dionice proizvođača gaziranog pića, a čekamo i što će reći krovna europska nogometna organizacija – žele li se zamjeriti sponzorima ili igračima…

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.4 ° C
11.8 °
6.4 °
76 %
1kmh
0 %
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °
Sri
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: