23.7 C
Zagreb
Nedjelja, 28 travnja, 2024

Jokić je odbio igrati za reprezentaciju i okružen orkestrom zapjevao: “Ja sam Jovicu šarala, varala”

Rekao je izbornik da se "Jokić mentalno istrošio vodeći Denver do NBA naslova i zato ne može igrati za Srbiju na SP-u ovog ljeta"

Pročitajte još:

Srpski košarkaški superstar, zvijezda Denver Nuggetsa i ponajbolji igrač NBA lige, Nikola Jokić neće zaigrati za srpsku reprezentaciju na Svjetskom prvenstvu koje počinje krajem kolovoza.

Rekao je izbornik da se “Jokić mentalno istrošio vodeći Denver do NBA naslova i zato ne može igrati za Srbiju na SP-u ovog ljeta”

No Jokić se za to vrijeme na dugom odmoru po Srbiji troši bančeći. Pleše po stolovima i na narodnim veseljima gol do pasa vodi pjesmu dok ga prate orkestri, tamburaši i bendovi. Sa svih tih fešti dolaze snimke koje prikazuju raspojasanog najboljeg košarkaša svijeta.

Nakon što se pojavio video koji prikazuje Jokića kako slavi pobjedu svog konja podižući pehar i pjevajući veliki hit Ere Ojdanića Da sam pauk, viralna je postala snimka kako Jokić bez majice, s mikrofonom i u pratnji benda pjeva Ja sam Jovicu šarala, varala.

Usporedite Jokićevu izvedbu s originalom Dragoslave Genčić:

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.7 ° C
24.3 °
21.1 °
45 %
1.5kmh
0 %
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: