7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Rudar ravno s posla odveo dijete na utakmicu. Njihova je slika postala viralna

Pročitajte još:

Michael McGuire od rane je zore radio u rudniku ugljena i žurio na utakmicu sveučilišne momčadi, prve na kojoj je bio njegov sin Easton. Supruga je ponosna, a trener nudi VIP ulaznice za iduću priliku

Američku sveučilišnu košarkašku momčad Kentucky Wildcatse na jednoj je utakmici gledao otac rudar sa sinom. Prema fotografijama koje kruže društvenim mrežama, stigao je ravno s posla kako bi gledao omiljenu momčad.

Trener košarkaša Wildcatsa John Calipari objavio je tvit:

“Američki san moje obitelji počeo je u Clarksburgu, u rudniku ugljena, tako da me ova fotografija podsjeća na dom. Ono što su mi rekli je da je ovaj čovjek nakon svoje smjene požurio kući po sina kako bi ga mogao odvesti na utakmicu. Ne znam tko je on, ali imam VIP ulaznice za njega i njegovu obitelj”, napisao je Calipari na Twitteru.

Njegovo ime je Michael McGuire, a njegov sin zove se Easton. Michael radi u rudniku ugljena u gorju Appalachian, a Eastonu je ovo bila prva utakmica sveučilišne košarke. Sve je za Fox komentirala Michaelova supruga Mollie.

“Čula sam se s njim, kad je nazvao, rekao je da neće imati vremena za tuširanje ili ću propustiti veći dio utakmice s Eastonom. Kupili smo ulaznice da bismo prisustvovali utakmici, to bi bila prva utakmica koledža u Kentuckyju kojoj je Easton ikada prisustvovao”, rekla je Michaelova supruga.

“Imao sam izbor. Ili idi odmah na utakmicu ili propusti poluvrijeme, idi kući i istuširaj se”, objasnio je Michael, čija je priča završila na brojnim sportskim portalima diljem svijeta. On nije toga bio svjestan sljedeći dan jer je radio, no, kako kaže, na putu kući je shvatio koliko mu je ljudi poslalo poruku te da je postao hit na internetu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: