10.4 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Legendarni Englezi se boje kao samog vraga: Lampard: Ogromni sam Perišićev fan

Pročitajte još:

Velikan engleskog i svjetskog nogometa je kao komentator BBC-ja otkrio da je veliki štovatelj hrvatske legende.

Frank Lampard je tijekom prijenosa utakmice Engleske i Hrvatske na BBC One rekao: “Ogroman sam fan Ivana Perišića. Moderno krilo treba imati od svake kvalitete po nešto, a on je upravo takav igrač.

Samo u zadnje dvije sezone osvojio je Ligu prvaka s Bayernom i talijanski naslov s Interom. Za reprezentaciju je postigao 28 golova, a zabija ih lijevom, desnom i iz raznih udaljenosti. Snažan je te prijetnja u svakom trenutku i iz svake pozicije.”

Uoči utakmice Engleske i Hrvatske na otvaranju Europskog prvenstva, legendarni engleski nogometaši Frank Lampard i Rio Ferdinand, komentirali su sastav Hrvatske i detektirali su dvojicu igrača kojih se, zapravo, najviše plaše.

Rio Ferdinand najviše se boji Luke Modrića…

“Engleska će nekako morati pronaći način da zaustavi Luku Modrića. Na SP-u 2018. godine on je bio igrač koji je diktirao igru. Igrač je golemih mogućnosti, ima jako puno iskustva i lako će se prilagoditi na atmosferu Wembleyja. Prošli put ga nismo mogli zaustaviti, gospodario je terenom. To je ono čime se Engleska mora najviše pozabaviti”, rekao je Ferdinand.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
10.4 ° C
12.8 °
7.1 °
70 %
2.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: