3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Mbappe zbog Messija odlazi iz PSG-a?

Pročitajte još:

Već danima se u krugu ljudi koji su bliski s nekim igračima PSG-a širi priča kako Kylian Mbappe ne želi ostati u klubu, a razlog je Leo Messi.

Ovu priču lansirao je putem društvenih mreža poprilično senzacionalno francuski novinar Thibaud Vezirian. Prema njegovim izvorima, koji dolaze iz svlačionice PSG-a, 22-godišnji Kylian Mbappe navodno se pobunio u svlačionici kada je bilo jasno da dolazi Leo Messi i navodno je urlao pred suigračima i nekim članovima stožera “da ne želi igrati s njim i da želi odmah otići iz kluba”.

Prema tvrdnjama francuskog novinara Thibauda Veziriana, Mbappé želi napustiti klub te ne planira produljiti ugovor koji istječe sljedećeg ljeta. Parižani su mu nekoliko puta nudili unosan višegodišnji ugovor, ali mlada zvijezda u usponu karijeru želi u drugi klub.

Na službenom predstavljanju Messija u Parizu, vlasnik PSG Nasser Al-Khelaifi jasno je dao do znanja što misli o budućnosti mladog Francuza koji je očigledno pred odlaskom.

– Mbappé je igrač PSG-a i njegova budućnost je jasna. Rekao je da želi kompetitivan tim. Zar može biti kompetitivniji? Nema više izgovora da napravi bilo što nego da ostane u klubu – zaključio je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: