15.5 C
Zagreb
Četvrtak, 28 ožujka, 2024

Argentinci: Ovo je neočekivana postava za Hrvatsku

Pročitajte još:

Argentinci pripremaju taktiku za Hrvatsku

Hrvatska nogometna reprezentacija nalazi se u četiri najbolje reprezentacije svijeta! Vatreni su ponovno u polufinalu, nakon 98., nakon Rusije i sada ponovno u Kataru.

OLE, najčitaniji argentinski sportski list, otkriva da je argentinski izbornik Lionel Scaloni na zadnjem treningu prije Hrvatske isprobao tri taktike za polufinalnu utakmicu Svjetskog prvenstva koja se igra sutra od 20 sati po našem vremenu.

“Izbornik Argentine za Hrvatsku ima dvije velike nesigurnosti i dva velika izostanka”
“Scaloni je iskušao tri varijante. Nije se igrala utakmica jer su igrači još iscrpljeni nakon 130 minuta bitke protiv Nizozemske u osmini finala, ali je Scaloni probao tri različite formacije za utakmicu pred koju ima dvije velike nesigurnosti. To su Rodrigo De Paul i Angel Di Maria.

I dok je upitno hoće li oni moći igrati protiv Hrvatske, zna se da to sigurno neće moći bekovi na obje strane. Marcos Acuna i Gonzalo Montiel zbog žutih kartona propuštaju utakmicu za finale. Pitanje je i kod Papua Gomeza, koji se još oporavlja od ozljede gležnja” piše dopisnik Olea iz kampa Argentine i dodaje:

“Argentina vježba tri taktike. Dvije koje je već koristila na SP-u i jednu kao iznenađenje”

“Izbornik je probao tri sustava: 4-3-3, 5-3-2 te jedan novi 4-4-2. Taj ga sustav posebno intrigira jer smatra kako bi na taj način mogao uzeti loptu od Hrvata. Ako De Paul i Di Maria mogu igrati, Argentina bi krenula s četvoricom u obrani, što je format koji Scaloni najčešće koristi. No, ako neće moći igrati, izbornik bi mogao iskušati sustav s petoricom u obrani ili pak napučiti sredinu s četvoricom igrača”, piše Ole.

Na treningu su Argentinci iskušavali nekoliko formacija, ovisno o tome hoće li igrati Di Maria ili neće, ali nekako je najizglednije, odnosno izborniku najbliže, da započnu u formaciji 4-4-2, piše Ole.

Moguća formacija Argentine (4-4-2):

Martinez – Molina, Romero, Otamendi, Tagliafico – De Paul, Paredes, Fernandez, Mac Allister – Messi, Alvarez

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak
14.5 ° C
16.7 °
11.9 °
72 %
6.2kmh
20 %
Čet
14 °
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: