13.6 C
Zagreb
Četvrtak, 18 travnja, 2024

Argentinci u strahu od kazne za Messija, mogao bi propustiti polufinale s Hrvatskom

Pročitajte još:

Argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca što je jednim od članka FIFA-e zabranjeno

Može li Međunarodna nogometna organizacija (FIFA) kazniti najboljeg argentinskog nogometaša Lionela Messija, u strahu se pitaju argentinski mediji uoči polufinala na svjetskom prvenstvu protiv Hrvatske.

FIFA je otvorila disciplinski postupak protiv reprezentacija Argentine i Nizozemske zbog rekordnog broja žutih kartona na njihovom susretu četvrtfinala, kada je španjolski sudac Antonio Lahoz ukupno pokazao čak 18 žutih kartona.

Argentinski mediji u strahu komentiraju činjenicu da je Messi vrlo negativno komentirao suđenje Španjolca, što je jednim od članaka FIFA-e zabranjeno. Jednom dijelu medija je poručio kako ne želi “govoriti o suđenju jer bih mogao biti kažnjen, ali su svi vidjeli što se događalo”, no argentinski Clarin jednako tako navodi da je Messi govorio i kako su “Nizozemci izjednačili na 2:2 nakon nepostojećeg prekršaja”, što je bio samo nastavak “općenito lošeg suđenja”.

Uoči utakmice polufinala protiv Hrvatske, koja se igra u utorak od 20 sati na stadionu Lusail, Clarin naglašava i neigranje dvojice Argentinaca protiv Hrvatske zbog žutih kartona. I dok bi se izostanak Gonzala Montiela trebao jednostavnije nadomjestiti, piše Clarin, neigranje Marcosa Acune moglo bi biti velik problem.

Iskusni 31-godišnji igrač Seville Acuna odlično je odrađivao posao na lijevoj argentinskoj strani te je bio jedan od boljih argentinskih igrača na prvenstvu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
12.3 ° C
12.7 °
11.5 °
46 %
3.6kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
14 °
Sub
9 °
Ned
8 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: