15.8 C
Zagreb
Četvrtak, 16 svibnja, 2024

Bivši kapetan Hajduka napada: Slušam Leku i mislim se “ma koga vi je*ete”

Nogometaši Hajduka novim su porazom tj. drugim zaredom dodatno zabrinuli svoje navijače. Nakon početne euforije i bodovnih ‘plus osam’ ispred Dinama, sada su na samo ‘plus dva’ od Rijeke i Dinama, a zagrebačka momčad ima utakmicu manje.

Pročitajte još:

Igrom Hajduka razočarani su navijači, a među njima i bivši kapetan kluba Hrvoje Vejić koji je dao komentar za Dalmatinski portal te bio poprilično bijesan:

“Rezime bi bio – prvo poluvrijeme smo bili loši, a drugo smo dosta pali. Do poluvremena je Gorica već preuzela posjed, osjetivši da Hajduk ne može hodati doslovno”, napisao je Vejić u komentaru za Dalmatinski portal. Posebno je razočaran povlačenjem igrača u završnici utakmice.

“Neobjašnjivo… Povlačimo se u niski blok i čekamo neku tranziciju. Ako je to planski, da zatvorimo utakmicu i pokušamo je riješiti kroz neku brzu tranziciju, to je potpuno pogrešna odluka ako su ti u igri Livaja i Čuić naprijed, jer jednostavno ne mogu to odraditi. A ako nije planski, nego tzv. podsvjesno povlačenje, onda je još gore, jer govori o karakteru ovih momaka, koji sigurno nije pobjednički, jer protiv ovakvih protivnika Hajduk mora igrati na još jedan gol, sve ostalo je teški luzerski mentalitet. Nećete tako ništa osvojiti.

I naravno, stiže jedan, pa drugi gol, toliko smiješni i naivni, ali očekivani za nekog tko nogomet prati. Lopta te kazni, pa prođe kroz noge u malu mrežu, pa nakon par minuta kroz šumu nogu u gol jer niste zaslužili ništa osim poraza.

I onda slušam, vozeći se, na radiju, bilo je vruće, teren nije bio baš najbolji i mislim se: “Ma koga vi da oprostite je*ete…” Sramotna partija naših, baš sramotna u ovom trenutku, kojom smo pokvarili sve dobro što se napravilo prvih pet kola.

Ali za kraj ću citirati jednog mog prijatelja koji voli reći: bilo je puno gorih situacija, pa se nismo izvukli.”

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
15.8 °
14.1 °
82 %
2.1kmh
0 %
Čet
19 °
Pet
23 °
Sub
25 °
Ned
21 °
Pon
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9268
GBP
1,1629
CHF
1,0228
CNY
0,1281
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: