14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Brutalna poruka Dejana Lovrena nakon napada: Promijenite nešto, inače će jednom biti prekasno

Nakon incidenta oglasio se Dejan Lovren na Twitteru

Pročitajte još:

Derbi susret desetog kola francuskog nogometnog prvenstva između Marseillea i Lyona otkazan je nakon što je autobus Lyona kamenovan na putu prema stadionu Velodrome, pri čemu je trener Fabio Grosso ozlijeđen.

Autobus s igračima Lyona, u čijim redovima igraju hrvatski nogometaši Dejan Lovren i Duje Ćaleta-Car, kamenovan je na putu prema stadionu Velodrome. Pretpostavlja se da Ćaleta-Car nije bio u autobusu jer ga trener nije vodio na gostovanje protiv kluba za koji je Hrvat već nastupao.

Bivšem svjetskom prvaku s Italijom 2006. rasjekli su lice razbivši prozor. Krvave je glave ušetao na stadion gdje su mu sanirali ranu vadeći komadiće stakla. Bio je ošamućen i nije bio u stanju voditi utakmicu. Iako su igrači Lyona htjeli igrati, vodstvo lige odlučilo je da se neće igrati.

Oglasio se oštrom porukom na Instagramu:

“Ono što se dogodilo našem treneru i nama u autobusu večeras je izvan svake mjere. Poštujem istinske navijače diljem svijeta, ali ovi danas nisu bili takvi. Ti su ljudi došli s jasnom namjerom da nanesu ozbiljne ozljede. I to su napravili”, napisao je hrvatski stoper.

lovren grosso
Foto: Instagram

Iz kluba su najavili tužbu prema organizatorima jer tvrde da se slične scene u Marseilleu ponavljaju iz godine u godinu. Grossa su navodno pogodili pivskom bocom, a stradao je i njegov pomoćnik Raffaele Longo. Policija je priopćila kako je uhitila sedmero ljudi.

“Ovo više nema veze s nogometom! Ako se zakon ne promijeni, jednog će dana biti prekasno. Vlada mora nešto učiniti. Želim navijačima Lyona da se sigurno vrate kućama”, dodao je Lovren.

Lyon je u neviđenoj krizi, nakon devet kola francuskog prvenstva zakucan je za dno bez pobjede, sa samo tri boda, dok je Marseille na devetom mjestu. Još nije poznato hoće li se utakmica odigrati u drugom terminu ili će Lyon utakmicu dobiti bez borbe za zelenim stolom.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: