8.4 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Buknula rasprava o kontroverznom penalu: Nije bio penal za Argentinu. To je sudar

Hrvatska nogometna reprezentacija nije uspjela plasirati se u drugi finale Svjetskog prvenstva zaredom. Vatreni su u polufinalu u Kataru izgubili od Argentine s 3:0. To znači da Hrvatsku sada čeka susret za treće mjesto.

Pročitajte još:

Vatreni će tako baš kao i prije 24 godine u Francuskoj ići u borbu za broncu.

Utakmica je na rasporedu u subotu 17. prosinca od 16 sati i tamo će se još naći lošiji iz drugog polufinala u kojem se sastaju Maroko i Francuska. Ono je na rasporedu u srijedu u 20 sati.

U HRT-ovom studiju cijelu situaciju, pa i Messijev gol ispod grede, prokomentirao je Mario Strahonja.

“Livaković ovdje kao vratar ima svako pravo postaviti se ovako kako se postavio u odnosu na napadača. Proširio je obujam tijela desnom nogom i tu nogu je spustio na tlo puno prije nego što je do kontakta došlo. Drugim riječima, došlo je do sudara, Livaković nije nogom srušio napadača”, smatra Strahinja koji se slaže kako penal nije trebao biti dosuđen.

Igrač se zaletio u putanju u kojoj se Livaković nalazi, ali se Livaković smije nalaziti u putanji iz koje dolazi lopta. Livaković nijednom radnjom nije srušio igrača. Ako netko dolazi u zabludu da je Alvarez mogao doći do lopte koju je gurnuo u drugu stranu, nije mogao. Ne bi ga mogao zaobići i doći do lopte jer je Lovren bio prvi na njoj”, uvjerava Strahonja.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
8.7 ° C
9.4 °
7.6 °
82 %
1.5kmh
20 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
24 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: