15.8 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Čačić vodio zadnji trening pa se oprostio od igrača

Ante Čačić je i igračima dao do znanja kako je to njihovo zajedničko druženje, a momčad će protiv Lokomotive voditi Roy Ferenčina. A tko zna, možda Ferenčina ostane i do kraja sezone...

Pročitajte još:

U Dinamu i dalje kaos. Ante Čačić u jutarnjim se satima pojavio u klubu, stigao na zakazni trening u 10.30. Razlog? Iskusnom strategu nitko još nije službeno objasnio kako je “bivši”, o cijeloj priči o svojoj smjeni saznao je tek preko medija. Ante Čačić tako je odradio posljednji trening sa svojom (uskoro bivšom) momčadi, pa se onda i na sastanku oprostio od svojih igrača.

Postoji opcija da oni odrade ovu sezonu do kraja pa da se onda nađe novi trener, no moguće je i da novi trener zasjedne na klupu već idućeg tjedna. Više je ideja tko bi to mogao biti.

Niz loših rezultata i za Dinamo pomalo nestvaran podatak da prvi put nakon proljeća 2018. godine momčad nije stigla do pobjede u tri gostujuće utakmice zaredom, kao i to da je u osnovnih 90 minuta slavio samo jednom u zadnjih šest utakmica, rezultirali su smjenom Čačića, koja se očekivala već neko vrijeme.

Dinamo se iz Šibenika vratio u srijedu kasno navečer, a u četvrtak ujutro momčad je odradila trening uoči prvenstvene utakmice s Lokomotivom. Premda je bivši, Čačić se pojavio na treningu, odradio ga i na taj se način pozdravio s igračima.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.8 ° C
16.6 °
13.6 °
29 %
2.1kmh
0 %
Pet
16 °
Sub
9 °
Ned
10 °
Pon
10 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: