20.9 C
Zagreb
Srijeda, 26 lipnja, 2024

Evo gdje možete gledati susret Ballkanija i Dinama!

Dinamo u četvrtak u 18.45 igra drugi susret skupine C Konferencijske lige protiv Ballkanija.

Pročitajte još:

Nakon prvog kola u skupini C po tri boda imaju upravo Dinamo i Viktorija Plzen iz Češke, dok su Ballkani i Astana bez bodova. Prijenos utakmice Ballkani – Dinamo možete pratiti na programu Arene Sport 1.

“Čeka nas zahtjevna utakmica protiv Ballkanija koji je jako dobro vođen, organizirana momčad i lako prilagodljiva. Znaju promijeniti sustav. Znamo da igraju u rombu 4-4-2, analizirali smo ih i morat ćemo biti na maksimalnom nivou na nivou agresivnosti i duel igre, pa čak bih rekao i na granici fanatizma jer oni tako igraju. Oni su dobili doma sve utakmice u Europi i to dovoljno govori i mi ćemo morati biti na maksimalnom nivou”, rekao je trener Dinama Sergej Jakirović u srijedu u Prištini.

Vjerujem da ćemo dobro odigrati nakon kiksa protiv Hajduka’
Jakirović i Marko Bulat naglasili su da je riječ o potentnoj momčad koja zajedno igra već dvije-tri godine.

“Moramo krenuti jako dobro od prve minute jer će i oni tako. Teren je kakav je, kakav nama takav i njima i vjerujem da ćemo dobro odigrati osobito nakon kiksa protiv Hajduka. Jedva čekamo da počne utakmica jer će nam u ovom trenutku jako dobro doći”, rekao je Bulat.

Podsjetimo, Dinamo ne može računati na ozlijeđene Stefana Ristovskog, Darija Špikića, Brunu Petkovića i Josipa Drmića, viroznog Roberta Ljubičića te Arijana Ademija koji nema pravo nastupa u Europi.

Utakmica počinje u 18.45, a prenosi je Arena Sport 1.

Standings provided by Sofascore
Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
20.9 ° C
23.9 °
19.8 °
89 %
1kmh
20 %
Sri
28 °
Čet
30 °
Pet
33 °
Sub
35 °
Ned
36 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: