16.4 C
Zagreb
Ponedjeljak, 17 lipnja, 2024

Kakva poruka iz Španjolske: ‘Izabrao je teži put. Zaslužuje bolji tretman i više poštovanja’

‘Za sada je on i dalje neophodan kad stvari postanu komplicirane, potvrdio je to u 30 minuta‘

Pročitajte još:

Zanimljiv osvrt objavljen je nakon pobjede Reala u Napulju (2:3) u tiskanom izdanju španjolskog sportskog dnevnika As.

U tiskanom izdanju španjolskog sportskog dnevnika As objavljen je osvrt utakmice pod naslovom ‘Modrić donio red na Maradonu’.

Autor teksta piše kako je trener Reala, Carlo Ancelotti nakon dvije i pol utakmice odlučio uvesti Luku i to u ključnom trenutku. Kada se Real našao u problemu s dodavanjima te nisu pronalazili načine kako izaći iz svoje polovice igrališta Modrić je bio rješenje.

‘‘A Hrvat je, kao gotovo uvijek, naredbe svog šefa proveo savršeno. Tražio je loptu kad je nitko nije želio te je suigračima dao dovoljno zraka i samopouzdanja da ostanu živi. U vremenima vrtoglavih ponuda i igrača koji više brinu o svom džepu nego o pristojnom završetku karijere, Modrić je izabrao teži put i uvidio kako ga već na prvom uglu žele umiroviti. I to nije pošteno‘‘, navodi As.

Također autor navodi kako u Modrićevoj dobi rijetko tko može biti na vrhunskoj razini u dvije utakmice tjedno.

‘‘Mladi igrači koje klub više cijeni su dobri i imaju noge, ali nitko od njih nije nadvisio Lukine izvedbe u turnirskim utakmicama. Pronaći ravnotežu između minuta i odmora je komplicirano, ali Modrić zaslužuje bolji tretman i više poštovanja nego što je imao od početka sezone. Bit će vremena za mirovinu, ali bez žurbe. Za sada je on i dalje, zbog kvalitete i iskustva, neophodan kad stvari postanu komplicirane. I 30 minuta na Maradoni bilo je dovoljno da to potvrdi‘‘, zaključuje komentator Asa.

Modrić je jučerašnjom igrom još jednom pokazao svoju vrijednost, a autor teksta dodaje kako nije korektno implicirati da je nogometna starost nastupila u samo tri mjeseca.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
magla
14.8 ° C
15.3 °
14.1 °
94 %
1.5kmh
11 %
Pon
29 °
Uto
32 °
Sri
35 °
Čet
32 °
Pet
35 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: