19.1 C
Zagreb
Srijeda, 1 svibnja, 2024

Filmski obrat Brozović ostaje bez 100 milijuna eura? Inter prekinuo pregovore sa Saudijcima

Iako se činilo da je posao gotovo završen, dogodio se novi zaplet situacije

Pročitajte još:

Novi zaplet dogodio se u trakavici oko Brozovićevog transfera u Al Nassr, talijanski insajder Gianluca di Marzio tvrdi da su prekinuti pregovori Intera i Saudijaca jer je došlo do neočekivanih promjena. Al Nassr ranije je nudio Interu 23 milijuna eura odštete, što je talijanski velikan prihvatio, ali Saudijci su sada iz nepoznatih razloga odlučili smanjiti ponudu na 15 milijuna plus 13 milijuna eura bonusa.

Podsjetimo, 30-godišnji hrvatski veznjak je kasno sinoć navodno ipak prihvatio ponudu Al Nassra koji ga je danima tražio po Zagrebu kako bi dogovorili uvjete prelaska. Prema informacijama inače pouzdanih novinara, Brozović je pristao na transfer jer su Saudijci pristali na povećanje plaće s 20 na 30 milijuna eura.

Brozović tražio otpremninu od Intera. Barcelona se vraća u igru?
Di Marzio je inače vrlo dobro upućeni talijanski novinar, posebice kada je riječ o talijanskim klubovima. On u nastavku ekskluzivne objave o prekidu transfera piše da je Brozović taj koji je zapravo zakomplicirao situaciju. Naime, hrvatski je veznjak navodno od Intera zatražio otpremninu za odlazak u Al Nassr, budući da se cijelo vrijeme činilo kako je Inter taj koji želi da Brozović ode u Saudijsku Arabiju, a ne sami igrač.

Interu naravno ne pada na pamet isplatiti Brozovića budući da ga prodaju baš zato što nemaju novaca. Čini se kako je Al Nassr sada definitivno ispao iz utrke za potpis Vatrenog te bi se u nju ponovno mogla uključiti Barcelona u koju je Brozović već pristao preći.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
17.9 ° C
20 °
17.5 °
68 %
4.1kmh
40 %
Sri
18 °
Čet
21 °
Pet
14 °
Sub
19 °
Ned
20 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9361
GBP
1,1693
CHF
1,0181
CNY
0,1293
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: