13 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Ivan Perišić: Jedva čekam utakmicu, moramo igrati napadački, a ne izmišljati

Pročitajte još:

Gledat ćete pravu Hrvatsku, poručio je krilni igrač hrvatske reprezentacije Ivan Perišić uoči sutrašnjeg ogleda protiv Kanade u susretu 2. kola SP-a u Kataru.

“Za sve reprezentacije je zimsko SP nešto novo. Moramo pokazati puno više, defanzivno je bio dobro, ali napadački nije. Radili smo na tome, gledat ćete pravu Hrvatsku, Imamo još dvije prilike i sve je na nama,” kazao je.

Pitali su ga novinari i je li ovo njegovo zadnje veliko natjecanje za Hrvatsku. “Fokus je na ovoj utakmici, a gdje ću biti za dvije ili četiri godine, ne znam. Idem utakmicu po utakmicu, cilj mi je igrati što više i raditi svaki dan… Polako”, rekao je Perišić.

Komentirao je i jesenski termin odigravanja Svjetskog prvenstva. “Ovo je prvi put za nas i za sve. Tko se prilagodi, bit će mu lakše. Mogu to komentirati nakon prvenstva, zasad je OK. Svi smo imali preko 15-20 utakmica za klubove, svi su igrači u formi i nije problem igrati prvenstvo”, rekao je Perišić.

Perišić je u Bayernu dijelio svlačionicu s najboljim kanadskim igračem Alphonsom Daviesom. “Igrali smo zajedno, bio je gušt igrati na lijevoj strani. On je nešto što se rijetko viđa ovih dana. Napredovao je u zadnje dvije godine i nebo mu je granica. I ostali igrači su trkački moćni. Jedva čekam utakmicu kako bi pokazali što možemo”, rekao je Perišić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: