18 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

Ivković o Livaji: ‘Kao da se oprašta Modrić… Ako Livaja zaista misli to što je napisao, onda nije trebao otići‘

Tomislav Ivković je u HTV-ovom Stadionu prokomentirao odluku koja je obilježila sportski dan

Pročitajte još:

Marko Livaja u nedjelju je putem Instagram profila obznanio javnosti da neće zaigrati za reprezentaciju Hrvatske. Uoči utakmica europskih kvalifikacija protiv Turske i Walesa, glavni igrač Hajduka bez detaljnog objašnjenja poručio je da napušta redove Vatrenih, te da je ponosan na svaki nastup pod grbom svoje domovine. Livajinu odluku u HRT-ovoj emisiji Stadion prokomentirao je Tomislav Ivković:

”Puno toga se dešavalo zadnjih mjeseci oko Livaje, ako krenemo od finala Kupa i što se dogodilo na toj utakmici. Na pripremama reprezentacije jedna stvar se nije riješila na način kakav se trebala riješiti, nema veze, to smo već prošli. Druga situacija u Rijeci, možda mislim da se trebalo postupiti na drugačiji način, da ga se trebalo zaštititi u cijeloj toj priči.

Svatko ima pravo da donese svoju odluku, vidim da se Livaja jako muči u Hajduku u zadnjim utakmicama, da nije na nivou ni fizičkom ni psihičkom kao što je bio. Vrlo bitan je i privatni život i život u obitelji”, rekao je Ivković.

”Nikad ne znaš kakve čovjek ima probleme da ga možeš kritizirati, da možeš komentirati te njegove odluke. On je donio odluku, sigurno mu nije bilo lako. Je li donio odluku sam ili s pomoću obitelji i prijatelja? Ovo što je napisao na svojoj stranici izgledalo mi je kao da se oprašta Modrić.

Ovo što je napisao, ako tako misli, onda se nikako nije trebao oprostiti. Zna i sam da nije reprezentacija u najboljem trenutku. ‘Nisam pravi, fali dosta igrača, što ako ne budem pravi, opet će se baciti na mene, ja ću biti možda krivac ako bude negativni rezultat…’ Sve mu je to možda prošlo po glavi.

To samo on zna zašto i zbog čega je donio tu odluku”, zaključuje Ivković.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak slabog intenziteta
18 ° C
18.8 °
15.1 °
63 %
8.2kmh
20 %
Čet
18 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9332
GBP
1,1680
CHF
1,0234
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: