6.2 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

Jeličić se rasplakao u studiju: Platit ću kaznu za ovo, ali bili smo jeb*ni!

Pročitajte još:

Nogometni komentator Joško Jeličić rasplakao se u HTV-ovom studiju nakon pobjede Hrvatske nad Brazilom u četvrtfinalnom ogledu na Svjetskom prvenstvu u Katru.

“Malo su me emocije prebacile. Izdržat ću. Platit ću i kaznu jer ovo govorim – mali smo, ali smo jebeni. Ovo je povijest. Ovi momci su pokazali što je Hrvatska, što je mentalitet. Ovo je povijest”, ovako je započeo komentirati Hrvatsku spektakularnu pobjedu nad moćnim Brazilom vidno emotivan Joško Jeličić. “Skidam kapu igračima, stožeru, navijačima”, dodao je.

“Ovo ne može biti sreća, utakmica je sjajno pripremljena. Patili smo se i svjesno prepustili posjed. Livaković je dio ove momčadi, kao i Juranović, Cafu iz Dubrave. Nadam se da će prestati sumnja u te momke, oni su za mene prvaci”, rekao je.”Dominik je s ovime začepio usta svima, neću više pričati o njemu”, dodao je.

“Drugi dio smo se potrošili, povukli, logično je da Brazilci dođu na svoje pozicije. Drugo poluvrijeme imali su velik broj prigoda. To nije plod smislene akcije nego čistog pritiska, broja napada koji se povećava. Međutim, Livaković je bio fenomenalan, on je jedan od najbolji linijskih vratara. Kako je pokazao mirnoću, nije padao, znači definitivno uža obrana, srednji red, Krama koliko je mogao u toj fazi obrane, poslije Petko…znam da napravi potez više, da izaziva rekacije i pokazao je da je zasluženo dio ove ekipe, kao i dečki na klupi, zato i jesmo drugi put u finalu Svjetksog prvenstva”, rekao je Jeličić.

“Kad pogledamo naše igrače u Rusiji, oni su bili na vrhuncu. Mi sada to nemamo. Vatreni ’98, to su bili mužjaci, lideri međutim, ovi momci imaju takav sklad”, rekao je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
6.6 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
0.5kmh
75 %
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
26 °
Uto
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: