17.8 C
Zagreb
Subota, 27 srpnja, 2024

Luka Modrić ovo više ne može trpjeti! Španjolci pišu da je zaprijetio odlaskom

Luka Modrić ne može biti zadovoljan onime što se događa u reprezentaciji, ali i njegovom klubu

Pročitajte još:

Luka Modrić (38) ne nalazi se u bajnoj situaciji. U Real Madridu je dobio status pričuve i mora se boriti za minutažu, a s reprezentacijom je u nedjelju doživio težak poraz u Walesu kojim su Vatreni ugrozili odlazak na Europsko prvenstvo.

Hrvatsku sad potencijalno očekuje nastup u doigravanju koje se igra u ožujku sljedeće godine, a to je nešto što u njegovom Real Madridu nikako nisu htjeli jer su se nadali da će Luka tada biti slobodan.

A paralelno s tim, španjolski Sport piše da je Luki prekipjelo i da je zaprijetio da će napustiti Real u zimskom prijelaznom roku.

“Luka je tražio da, ako klub produži njegov ugovor, to bude zbog njegovih zasluga, a ne kao nagrada za njegovu dugu karijeru. Ancelotti ga je uvjeravao da će zadržati svoju ulogu, ali on se na prvi pogled našao u inferiornoj ulozi. Ova situacija uznemirila je Modrića, koji razmišlja o ostanku u Madridu ili odlasku u siječnju, iako Ancelotti tvrdi suprotno. U Realu vjeruju da će odraditi preostalu godinu ugovora, ali znaju da nije sretan. Igrač njegove karizme, natjecateljskog duha, koji osjeća da može puno pomoći momčadi može biti opravdano frustriran neigranjem”, piše Sport.

luka modrić
INSIDEFOTO/DDP USA/PROFIMEDIA

Uz to, pišu da Modrić ne želi biti mentor mlađim suigračima koji su preuzeli ključne uloge u veznom redu, već neizostani član prve momčadi.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.2 ° C
23.9 °
19.8 °
74 %
0.5kmh
0 %
Sub
34 °
Ned
37 °
Pon
30 °
Uto
31 °
Sri
34 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9237
GBP
1,1854
CHF
1,0274
CNY
0,1270
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: