20.8 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Mario Strahonja iznenadio sve i dao ostavku na HRT-u i više neće komentirati suđenje

Mario Strahonja odlučio se povući s pozicije sudačkog eksperta u HRT-ovim emisijama, nekoliko dana prije derbija Dinama i Hajduka. Ta je vijest iznenadila sve...

Pročitajte još:

Nekadašnji nogometni sudac Mario Strahonja iznenadio je mnoge nakon što se, poslije sinoćnje HRT-ove emisije, odlučio povući s mjesta sudačkog ekspreta nacionalne televizije.

Strahonja je analizirao sporne situacije u SuperSport HNL-u, Ligi prvaka i nogometu općenito.

– Nakon pet i pol godina htio bih iskoristiti priliku i zahvaliti Hrvatskoj radioteleviziji na ukazanoj prilici, vama urednicima koji ste sjajno moderirali ovu i ostale nogometne emisije, izvrsnim sugovornicima, mojim prijateljima te svima koji su radili da bi ova emisija ovako lijepo izgledala. Jednako tako hvala i gledateljima koji su prihvatili moje analize, nekima su se sviđale, nekima malo manje. Međutim, svatko ima pravo na svoje razmišljanje i to je potpuno razumljivo. Svima svako dobro, ugodne trenutke, blagoslovljen Božić te puno uspjeha u novoj godini, rekao je Strahonja.

Ivanović: Ne znamo kako ćemo reagirati na ovo
Da odluka nije bila planirana sugerira reakcija voditelja emisije Vikija Ivanovića koji je otkrio da Strahonja neće analizirati ni suđenje posljednjeg kola jesenskog dijela HNL-a, pa tako ni utakmicu Dinama i Hajduka u nedjelju na Maksimiru koju će prenositi HTV.

– Hvala Mariju Strahonji. Moram priznati da je Hrvatska televizija u nezgodnoj situaciji. Približava se derbi između Dinama i Hajduka, tako da ne znamo još kako ćemo mi reagirati na ovo. Uglavnom, eto, čuli ste važnu vijest što se tiče analiza i naših emisija. Marijo, hvala što ste radili s nama – rekao je Ivanović.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
17.4 ° C
17.8 °
14.2 °
52 %
2.6kmh
0 %
Sub
16 °
Ned
24 °
Pon
25 °
Uto
25 °
Sri
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: