9.4 C
Zagreb
Utorak, 19 ožujka, 2024

Messi prognozirao tko bi mogao osvojiti SP, nije spomenuo Hrvatsku

Pročitajte još:

Argentinci su ostvarili cilj te nakon pobjede nad Australijom (2:1) u osmini finala SP-a u Katru očekuje ih četvrtfinalni okršaj s Nizozemskom koja je nadjačala SAD (3:1). Jasno, s pozornošću pratimo ovaj dio razigravanja jer, ako Hrvatska ode do kraja tu se krije potencijalni suparnik u polufinalu.

kon važne pobjede svoje reprezentacije Argentinac je govorio o svojim favoritima za osvajanje zlata u Kataru, prenosi Marca.

Messi izabrao favorite
“Argentina je jedan od kandidata. Mi smo velesila i uvijek smo među najboljima. Potvrdili smo to i protiv Australije”, rekao je Messi pa dodao: “Brazilu ide jako dobro usprkos porazu od Kameruna. Još je uvijek među glavnim favoritima.”

“Francuska je također dobra, kao i Španjolska iako je izgubila od Japana u skupini. Igraju jako dobro, imaju jasan plan i teško im je oduzeti loptu jer kontroliraju posjed. Bit će ih teško pobijediti.”

Messi prestigao Maradonu
Messi je zabio svoj deveti gol na svjetskim prvenstvima, čime je prestigao Diega Maradonu i od Argentinaca je ispred njega sada samo Gabriel Batistuta. Argentinski kapetan odigrao je sjajnu utakmicu u kojoj je mogao upisati više asistencija da je Lautaro Martinez bio malo precizniji.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
9 ° C
9.9 °
7.6 °
67 %
4.1kmh
0 %
Uto
10 °
Sri
15 °
Čet
18 °
Pet
19 °
Sub
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: