12.5 C
Zagreb
Petak, 26 travnja, 2024

MONSTRUM! Vratar koji je ubio ženu pa ju bacio psima dobio posao – psihološkog trenera?!

Branio je za slavne brazilske klubove poput Corinthiansa i Flamenga, ali 2013. završio je iza rešetaka zbog ubojstva koji je zgrozio javnost. Ubio je majku svog djeteta, pa je razrezao njeno tijelo na komade i nahranio pse

Pročitajte još:

Bruno Fernandes de Souza (38) bivši je brazilski nogometaš koji je 2013. godine osuđen na 22 godine zatvora zato što je ubio Elizu Samudio, majku svog djeteta, pa ju razrezao na komade i s njima nahranio pse. To je učinio nakon što ga je ona prijavila sudu jer nije htio plaćati alimentaciju.

Prema pisanju brazilskih medija, osuđeni ubojica postat će mentalni trener i tako se posvetiti radu sa sportašima i momčadima.

Pušten iz zatvora
Podsjetimo, nakon što je odradio šest godina i sedam mjeseci zatvorske kazne, njegovi odvjetnici podnijeli su peticiju zbog spore obrade žalbenog zahtjeva. Peticiju je odobrio ministar Marco Aurelio Melo i Bruno je pušten iz zatvora te čeka na žalbu. Nakon izlaska na slobodu dobio je niz ponuda, a prihvatio je odlazak u Bou Sport. Žalba majke ubijene djevojke nije prošla i on je ostao na slobodi.

Uživa u kućnom pritvoru
Brazilski sud je u travnju 2017. naredio njegovo novo uhićenje pa je ponovno bio zatvoren. U srpnju 2019. je pušten iz zatvora i sada kaznu odrađuje u poluotvorenom programu, gdje može raditi ili trenirati preko dana, a noći mora provoditi u kućnom pritvoru. Cilj programa je da se zatvorenik svake noći vraća u zatvor, no neadekvatni objekti u zatvoru Varginha doveli su do toga da Bruno uživa u kućnom pritvoru.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.7 ° C
13.8 °
11.9 °
54 %
2.6kmh
0 %
Pet
12 °
Sub
20 °
Ned
24 °
Pon
24 °
Uto
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: