10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Neymar se valjao poslije duela. Nakon toga PSG je uzeo loptu, a on počeo sprintati

Hvatao se za gležanj uz bolne grimase, dizao ruku i tražio pomoć. Ležao je nekih desetak sekundi, no kada su igrači PSG-a osvojili loptu i krenuli u kontru, Neymar je naglo ozdravio i dao se u sprint

Pročitajte još:

Kada bi se dijelio nogometni Oscar, jedan igrač bio bi uvjerljivi favorit za nagradu. Neymar je strašan talent koji pak nije nikada do kraja iskoristio svoj bogomdani potencijal, ali zato je onaj glumački. Čovjek koji je simuliranje pretvorio u poeziju. Najviše je svima ostala u pamćenju “centrifuga” u utakmici protiv Srbije na SP-u 2018. godine kada se Neymar izvrtio dobrih 7,8 puta i završio skoro na parkingu. Nakon toga se ustao kao da ništa nije bilo.

Nakon prvih 45 minuta rezultat je bio 1:1. Marseille Igora Tudora poveo je u 31. minuti golom Alexisa Sancheza, a aktualni francuski prvak izjednačio je preko Sergija Ramosa u drugoj minuti sudačke nadoknade prvog poluvremena. Za gol mu je asistirao Neymar.

Čudesan oporavak Neymara
Upravo je Neymar bio u centru pozornosti prilikom jednog napada domaćina. Brazilac je pao u jednom duelu s Marseilleovim igračima i izgubio loptu. Odmah se počeo dramatično valjati po travnjaku i u prvi mah se činilo da je teže ozlijeđen, a za to vrijeme domaćin je pokušao složiti opasnu akciju.

Nakon nekoliko sekundi Marseille je izgubio loptu i krenula je kontra Parižana, a Neymar se u sekundi podigao na noge i krenuo sprintati u napad. Kao da mu se baš ništa nije dogodilo nekoliko trenutaka ranije.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: