23 C
Zagreb
Ponedjeljak, 6 svibnja, 2024

Pazite što je Kramarić poručio kanadskom izborniku: ‘Na kraju smo mi pokazali tko će sj***ti koga…’

Pročitajte još:

Kad smo kompaktni, kad imamo Livija na golu, onda je sve lakše. Kad je najteže, pravi smo, rekao je Joško Gvardiol

Andrej Kramarić odigrao je jednu od najboljih utakmica u dresu hrvatske nogometne reprezentacije i s dva gola, uz jedan poništeni, predvodio Hrvatsku u pobjedi nad Kanadom (4-1) u drugom kolu SP-a u Katru.

Kanađani su poveli već u drugoj minuti pogotkom Alphonsa Daviesa, ali Hrvatska je već do poluvremena preokrenula rezultat. Andrej Kramarić je izjednačio u 36. minuti na asistenciju Ivana Perišića, a za 2-1 je u 44. minuti pogodio Marko Livaja nakon dodavanja Josipa Juranovića. Kramarić je u 70. minuti svojim drugim pogotkom, ponovno uz Perišićevu asistenciju, povećao prednost na 3-1, a konačnih 4-1 postavio je Lovro Majer u četvrtoj minuti dodatka na dodavanje Mislava Oršića.

Nakon prvog kola SP-a izbornik Kanade John Herdman je izjavio kako “njegova momčad zasluženo igra SP” te kako će “sje*ati Hrvatsku”. Njegova izjava podigla je puno prašine.

Sada, nakon što su Vatreni “razbili” Kanađane, dvostrukog strijelca Kramarića kanadski novinari su pitali je li ta Herdmanova izjava motivirala hrvatske nogometaše, na što je on ponudio sljedeći odgovor:

“Hvala kanadskom izborniku za motivaciju. Na kraju smo mi pokazali tko će sj**ati koga.”

“Bio je težak početak, tih prvih pet minuta. Nakon toga smo pokazali koncentraciju i nastavili na pravi način te preokrenuli utakmicu. Nemoj se previše uzbuđivati. Svi znamo u kakvom je stanju grupa. Posljednja utakmica je odlučujuća i nadam se da ćemo biti u stanju kao danas i proći skupinu. Posebna noć za mene i tim. Ne zabijaju se dva gola na Svjetskom prvenstvu svaki dan. Hvala svima na podršci. San nad snovima!” rekao je za HRT napadač Hoffenheima Andrej Kramarić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
23 ° C
23.8 °
21.8 °
46 %
8.2kmh
0 %
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
15 °
Čet
19 °
Pet
21 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9273
GBP
1,1668
CHF
1,0249
CNY
0,1285
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: