7.7 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Pogledajte kako je Divljak je pljunuo dinamovca! Pokušao pokvariti Moharramijevu sreću

Dinamo je u posljednjoj utakmici 35. kola SuperSport Hrvatske nogometne lige na Rujevici pobijedio Rijeku 2:1, a jedan od dva gola Modrih zabio je i iranski reprezentativac Sadegh Moharrami.

Pročitajte još:

Ne bi bilo ništa čudno, no to je ovom izuzetno pozitivnom dečku i dobrom duhu svlačionice – prvi u seniorskoj karijeri

Dugo će pamtiti Iranac Sadegh Moharrami utakmicu na Rujevici. Jer bila je to prva utakmica, u seniorskoj karijeri u kojoj je postigao pogodak. S time da Iranac ima već 27 godina i pregršt utakmica u nogama.

A koliko je to Moharramiju, inače jednom od omiljenih likova Dinamove svlačionice, značilo potvrdio je i trener Igor Bišćan, koji je nakon utakmice rekao kako su se u svlačionici jednako slavili taj pogodak i Dinamova pobjeda.

Međutim, neće ju pamtiti isključivo po lijepim uspomenama. Naime, objavljena je snimka na kojoj se vidi kako nečija pljuvačka sa zapadne tribine u 94. minuti slijeće na lice Iranca, dok se on sa strane priprema ubaciti loptu u igru.

Snimku možete pogledati OVDJE.

A i njegova reakcija je neprocjenjiva. Nikome se nije požalio, već je dresom obrisao pljuvačku s lice, stisnuo zube i igrao dalje. Incident čak nije spomenuo ni nakon utakmice.

– Jako sam sretan, bila mi je još važnija reakcija nakon gola. Suigrači i trener bili su jako sretni zbog mene, to mi je bilo predivno vidjeti – kazao je Moharrami nakon utakmice.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
7.6 ° C
8.3 °
6.1 °
88 %
1.5kmh
40 %
Čet
8 °
Pet
16 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: