5.4 C
Zagreb
Subota, 27 travnja, 2024

Repovi Mamićeve pobjede nad Antolićem: Tomašević odustaje od stadiona?

Pročitajte još:

Zdravko Mamić jučer se slavodobitno vratio u Maksimir. I pokazao kako nakon dvije-tri godine opet preuzima konce u Dinamu. Da, Zdravko Mamić posljednjih godina doista nije bio glavni čovjek u Maksimirskoj 128, njegov je utjecaj kopnio iz dana u da, no onda je bjegunac pred hrvatskim pravosuđem dobro osmišljenim napadom na jučerašnjoj redovnoj Skupštini “pomeo” svog glavnog suparnika Krešimira Antolića.

Dosadašnjem članu Uprave Dinama Krešimiru Antoliću izglasano je nepovjerenje na skupštini s 40 glasova i tri suzdržana od 67 te je smijenjen s pozicije prvog operativca i člana Uprave.

“Nije bila izvanredna, bila je redovna. Bila je bučna, bila je teška, ali u svakom društvu ima određenih problema, nadam se da će biti sve dobro”, rekao je Dinamov predsjednik Mirko Barišić za kamere Nove TV.

To još nije službeno jer ovu odluku mora potvrditi izvršni odbor Dinama, što on vjerojatno neće učiniti, a nastavak i epilog cijele priče trebao bi uslijediti tek na skupštini u ožujku.

Obračun Mamića i Antolića

Inače, već se dugo, podsjeća Gol.hr, piše o obračunima unutar Dinama u kojem je na jednoj strani ekipa okupljena oko Zdravka Mamića, a druga oko Krešimira Antolića.

Član Uprave brzo se uspinjao na klupskoj hijerarhiji i činilo se kako je Mamićevoj vladavini nad klubom iz sjene došao kraj, no ovaj potez dokazuje kako bjegunac od hrvatskog pravosuđa još čvrsto drži kontrolu nad klubom.

Tomašević poludio, kako će reagirati navijači?

Dodatno, u cijeloj priči bitne su još dvije stavke, kako će na posljednje događaje iz Maksimira reagirati navijači, pa i kako će se sve odraziti na temu stadiona. Krešimir Antolić nije bio miljenik Dinamovih navijača, ali im je u cijeloj priči bio draži od Zdravka Mamića. Dinamo je posljednjih mjeseci imao dobru atmosferu na tribinama, Bad Blue Boysi su maksimalno podržavali igrače, a scene sa Stamford Bridgea pamti cijeli nogometni svijet. Kako će biti dalje, hoće li navijači i dalje ostati svim silama uz igrače – teško je predvidjeti.

24sata saznaje kako je, zbog svih događaja sa Skupštine, “poludio” i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević. Naime, politički vrh nema namjeru pomagati u gradnji Dinamovog stadiona dok klubom “vedri i oblači” bjegunac od hrvatskog pravosuđa. Tomislav Tomašević je već odradio nekoliko sastanaka s Krešimirom Antolićem oko gradnje novog stadiona, ali sada bi se i ta priča mogla vratiti na “stand by”.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
6.1 ° C
7.2 °
2.5 °
89 %
0.5kmh
7 %
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °
Uto
23 °
Sri
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: