14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Srbi žestoko po Torcidi: ‘Ustaše i dalje divljaju, odjekuju poruke mržnje, prizor iz Splita zaprepastio javnost’

Hajduk je u trećem kolu HNL-a s 3-0 pobijedio Slaven Belupo i tako ostao stopostotan. U novom slavlju dva gola je zabio Livaja, a pobjedu je potvrdio Dajaku.

Pročitajte još:

Torcida je u prvom poluvremenu pružila podršku Bad Blue Boysima, na što je negodovao ostatak stadiona, a došlo je i do fizičkog obračuna.

Nakon utakmice igrači Hajduka otišli su pozdraviti Torcidu. S pune tribine ultrasa Bilih tada se zaorila pjesma “Nek živi ljubav, nek se budi dan, neka svako dijete mrzi Partizan” i “Ajmo, Bijeli, ale, zgazite Grobare”.

Torcida je tako najavila uzvrat trećeg pretkola Konferencijske lige kod PAOK-a jer su navijači grčkog kluba i njihova skupina Gate 4 pobratimljeni s Grobarima, navijačima Partizana.

Torcida je stoga prije prve utakmice s PAOK-om na Poljudu (0:0) ispred kluba navijača u Splitu vješala majice Grobara i navijača PAOK-a, a na utakmici je palila dresove Partizana. To je dobilo veliki publicitet u srpskim medijima.

Potezi Torcide odjeknuli su i u srpskim medijima.

“Torcida ponovno udarila na Partizan! Prizor iz Splita zaprepastio javnost”, piše Kurir.

Informer ističe: “Ustaše i dalje divljaju, Torcida prozivala Grobare.”

“Poruke mržnje ponovno odjekivale u Hrvatskoj: Grobari na udaru navijača Hajduka, podržali uhapšene huligane”, piše Nova.rs

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
13.5 ° C
15.5 °
8.6 °
75 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: