11.4 C
Zagreb
Nedjelja, 5 svibnja, 2024

Srpski mediji: Nevjerojatno, ali Hrvati su u još jednom finalu. Ništa nije slučajno

LUKA MODRIĆ je u 116. minuti iz penala postigao gol za pobjedu Hrvatske protiv Nizozemske 4:2 u polufinalu Lige nacija u Rotterdamu. Hrvatska će u nedjelju za naslov igrati s pobjednikom para Italija - Španjolska.

Pročitajte još:

Penal za odlučujući gol izborio je Bruno Petković. On je junak hrvatske pobjede. Ušao je u prvoj minuti produžetka, pri rezultatu 2:2, i osam minuta kasnije zabio krasan gol za vodstvo Hrvatske.

Zatim je u prvoj minuti drugog produžetka zaradio jedanaesterac. Srušio ga je Tyrell Malacia. Loptu je uzeo kapetan Modrić te golmana Justina Bijlowa poslao u lijevu stranu, a on je zabio u desnu.

Srbi: Hrvati prekinuli višedesetljetnu tradiciju
Novi fantastičan uspjeh Dalićeve reprezentacije pratili su i regionalni mediji. B92 u naslovu piše: “Hrvatska preživjela veliki šok pa pregazila tulipane za finale”.

Dalje u tekstu se nastavlja: “Iako je bila gost, imala je veliku podršku svojih napadača s tribina. Nizozemska na De Kuipu nije izgubila 31 utakmicu zaredom, ali su Kramarić, Petković, Pašalić i Modrić i produžecima odlučili prekinuti tu višedesetljetnu tradiciju.”

Telegraf piše: “Hrvati u finalu Lige nacija. Šok u Nizozemskoj, tulipani poravnali u 96. minuti, susjedi prošli nakon produžetaka. Ovo je susjedima donijelo novu priliku da se bore za trofej, a uz to će dobiti i najmanje devet milijuna eura. Ako osvoje, zaradit će 10.5 milijuna eura.”

Blic: Nevjerojatno, Hrvati su opet u finalu
MozzartSport piše: “Hrvatska je u još jednom velikom finalu! Džoker Bruno srušio nizozemsku tvrđavu poslije 23 godine. Ništa nije slučajno, kontinuitet rezultata traje već godinama. Hrvatska je još jednom pokazala da spada u red najboljih reprezentacija svijeta. Po prvi put su izborili i finale Lige nacija nakon uspjeha na Svjetskom prvenstvima.”

Blic u naslovu piše: “Nevjerojatno, ali Hrvati su u još jednom finalu! Vatreni razbili Nizozemsku u produžecima, usred Rotterdama.” Isti protal dodaje kako je junak Hrvatske bio Bruno Petković, čovjek koji se pretplatio na bitne golove u produžecima.

SportSport.ba piše: “Drama, preokreti i ludnica na De Kuipu. Petković junak Vatrenih, Hrvatska u finalu Lige nacija.” Klix.ba dodaje: “Hrvatska u sjajnom meču pobijedila Nizozemsku i plasirala se u finale Lige nacija.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
magla
11.4 ° C
13.3 °
8.8 °
89 %
1kmh
1 %
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
22 °
Sri
15 °
Čet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: