28.8 C
Zagreb
Petak, 21 lipnja, 2024

Tekst o Modriću naživcirao čitatelje Marce: “Maknite ovo s naslovnice”

Pročitajte još:

HRVATSKA reprezentacija u 18 sati započinje svoj nastup na Europskom prvenstvu u Njemačkoj. Suparnik momčadi Zlatka Dalića bit će španjolska reprezentacija, jedan od favorita turnira, a nakon te utakmice Hrvatskoj još slijede ogledi grupne faze protiv Albanije i Italije. Španjolska Marca uoči utakmice objavila je naslovnu vijest posvećenu Luki Modriću (38), hrvatskom kapetanu i legendi Real Madrida.

Pozicija teksta je sporna
Marca je tekst o Modriću postavila na čelnu poziciju portala, a to je jako naljutilo Španjolce. Njima se ne sviđa što je hrvatski veznjak glavna vijest uoči međusobne utakmice Hrvatske i Španjolske. Marca je posvetila tekst hrvatskom kapetanu s naslovom: “Luka Modrić, njegov pretposljednji san i neograničena ambicija: On je kao Messi ili Cristiano… Ili više”, stoji u naslovu. U tekstu se nastavlja:

“Legendi Madrida i Hrvatske nedostaje naslov i sjajan nastup na Europskom prvenstvu.” Tekst je pun informacija o hrvatskom kapetanu, kao i izjava Zlatka Dalića. Sve to jako je naljutilo španjolske čitatelje, koji su ostavili preko 200 negativnih komentara:

Čitatelji Marce: Nečuveno
“Maknite ovo s naslovnice, mi smo Španjolska, a ne Hrvatska, budale, jeste li se zabunili?”

“Nečuveno, kakva je ovo naslovnica, ne znam je li Florentino kupio ovaj medij ili što se događa?”

“U Hrvatskoj se ne usude ići s takvim naslovom. Imaju minimum skromnosti.”

“Promijenite naziv ovog komada papira. Marcovic ili Marcao, ali ne Marca.”

“Na dan utakmice Marca se posvetila hvaljenju suparničkog igrača. I naravno, radi to jer igra za Madrid. Ta momčad koja je za njih čak i iznad španjolske reprezentacije.”

“Danas Španjolska igra Euro, a mi moramo ići do četrnaeste, da, četrnaeste vijesti, kako bismo vidjeli prvu o Španjolskoj. Nevjerojatno. Prvih šest su Modrić, Kroos, Dončić, Hrvatska, opet Kroos, opet Dončić. Ovo je apsurdno. Došli smo do nove razine. I ne volim Modrića, danas će izgubiti 8:0.”

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
28.8 ° C
28.8 °
26.4 °
70 %
1.5kmh
0 %
Pet
27 °
Sub
29 °
Ned
28 °
Pon
27 °
Uto
28 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9310
GBP
1,1861
CHF
1,0370
CNY
0,1285
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: