22.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

VIDEO Kako je pala Argentina? Pogledajte hit govor: ‘Uzmite si mobitele i tražite Messija fotku’

Pročitajte još:

Pobjeda Saudijske Arabije protiv Argentine (2:1) najveća je priča do sada na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Na društvenim mrežama pravi je hit postao video saudijskog izbornika, Francuza Hervea Renarda na poluvremenu spomenutog susreta. Argentina je nakon prvih 45 minuta imala prednost 1:0, da bi u nastavku Saudijci sjajnom izvedbom stigli do preokreta i pobjede o kojoj će se dugo pričati.

– Što radimo? Ovo je naš pritisak? Pritisak ne znači da moraš stajati visoko. Kad Messi prima loptu na sredini terena, vi stojite ispred obrane. Ne znate da mu morate prići u sredini?! Uzmite mobitel, možete se fotografirati s njim ako hoćete – grmio je Renard pred igračima u svlačionici stadiona Lusail.

– Ispred obrane ste, ne čuvate nikoga? Morate ga primiti! S loptom ste bili dobri. Jeste li vidjeli što ste napravili? Zar ne osjećate nešto? Zar ne osjećate da se možemo vratiti? Zar ne osjećate – pitao je Renard igrače pa zaključio:

– Dajte, dečki, dajte, ovo je Svjetsko prvenstvo. Dajte sve od sebe! Kad ste na rubu šesnaesterca, stojite ovako (pokazuje rukama mirno). Raširite se! Budite koncentrirani! Ajmo, pokrenite se!

Saudijska Arabija pet je puta nastupala na svjetskim prvenstvima i samo jednom prošla skupinu, u Americi 1994. Sad je na rubu da ponovi takav uspjeh. Do kraja grupne faze ostale su joj utakmice protiv Poljske (subota, 14 sati) i Meksika (srijeda, 20 sati).

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
22.9 ° C
23.8 °
20.4 °
49 %
2.6kmh
40 %
Sub
23 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: