5.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

POLOMLJENI HULIGANSKI ‘VETERAN’ NA REBRU! Ima slomljenu nogu i ‘mali milijun’ starih ozljeda

Pročitajte još:

Nakon sinoćnje tučnjave Dinamovih i Legijinih huligana, s težim ozljedama hospitaliziran je na Rebru samo jedan navijač poljskog kluba.

Ozlijeđeni Poljak je na neki način huliganski veteran, jer rendgen je otkrio ima – “milijun malih ozljeda”

“Ozlijeđeni Poljak je, kako doznajemo, strastveni navijač Legije s očito bogatom povijesti sličnih obračuna jer je rendgen pokazao da je u životu imao već nekoliko sličnih ozljeda.”, pišu 24sata.

Kako smo doznali, šteta od sinoćnjih nereda još se zbraja, ali već se sad zna da je djelomično uništeno barem pet kafića, oštećena su i tri automobila.

Zagrebačka policija je, kako smo doznali, nekoliko desetaka poljskih navijača deportirala van Hrvatske odmah nakon nereda.
Doznali smo i da je veći dio poljskih navijača koji su sudjelovali u tučnjavi došao u Zagreb s ljetovanja na Jadranu. Njih su prebacili tamo gdje su bili prijavljeni da ljetuju pa su ih također odvezli prema graničnom prijelazu i deportirali iz zemlje.

Dinamo i Legia igraju večeras na Maksimiru.

Dinamo i Legia igraju danas utakmicu, prvu utakmicu 3. pretkola Lige prvaka. Utakmicu možete gledati na HNTV-u od 20 sati.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
6.2 ° C
7.2 °
4.8 °
90 %
0kmh
0 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
18 °
Ned
23 °
Pon
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: