11.9 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Prva poruka i fotka Christiana Eriksena: Nogometaš je objavio selfie s porukom koja je odjeknula

Pročitajte još:

Danski nogometaš Christian Eriksen oglasio se iz bolnice.

Osmijeh na licu i podignut palac. Svjedočanstvo da se Christian Eriksen oporavlja od kolapsa usred stadiona Parken ubrzava se.

Najbolji igrač Danske javio se iz bolnice u Kopenhagenu i rekao da nema dodatnih razloga za brigu po pitanju njegovog zdravlja, iako je u subotu navečer u šoku napustio čitav planet dok se srušio na travu prije kraja prvog poluvremena s Finskom u prvom kolu.Europsko prvenstvo.

“Pozdrav svima, puno hvala na divnim i sjajnim pozdravima i porukama diljem svijeta. To puno znači meni i mojoj obitelji”, napisao je nogometaš Intera.

“Dobro sam s obzirom na okolnosti. Još moram obaviti neke pretrage u bolnici, ali osjećam se dobro. Sad ću navijati za reprezentaciju u idućim mečevima. Igrajte za cijelu Dansku! Sve najbolje, Christian”, dodao je veznjak.

Eriksen je za La Gazettu dello Sport ranije poručio kako se neće predati.

– Osjećam se bolje, želim shvatiti što se dogodilo. Zahvaljujem na svemu što ste učinili za mene – kazao je Eriksen.

Dance u četvrtak očekuje druga utakmica u Kopenhagenu protiv Belgije, koja je lakoćom pobijedila Ruse u Sankt Peterburgu (3-0), a u ponedjeljak će igrati protiv Rusije.

Danski nogometaši prosvjedovali su jer im je Uefa dala opciju nastaviti utakmicu koja je prekinuta istu večer ili drugi dan od podneva. Odlučili su završiti sve manje od tri sata nakon nemilog događaja i izgubili 1-0.

– Imali smo dvije mogućnosti, a nijedna nije bila dobra. Uzeli smo najmanje lošu. Bilo je puno igrača koji nisu mogli igrati utakmicu. Bili su mislima drugdje. U ovoj ste situaciji mogli poželjeti i treću opciju – rekao je danski igrač Martin Braithwaite.

– Dogodi se nešto užasno i Uefa daje igračima mogućnost da izađu i igraju utakmicu ili se vrate u nedjelju u podne. Kakva je to opcija? – kazao je Peter Schmeichel za BBC.

Standings provided by SofaScore LiveScore

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
10.1 ° C
12.6 °
8 °
87 %
2.1kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
24 °
Ned
20 °
Pon
21 °
Uto
15 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: