17.8 C
Zagreb
Subota, 27 srpnja, 2024

Sandra Perković na sportskoj se svečanosti pojavila u uskoj crnoj haljini: Nije se odvajala od zgodnog dečka, ali svi su gledali samo nju

Hrvatska atletičarka i rekorderka u bacanju diska pažnju je plijenila u haljini golih ramena. Uz nju je nosila viseće naušnice, a modnu kombinaciju upotpunila je crvenim ružem

Pročitajte još:

U srijedu je u Kristalnoj dvorani zagrebačkog hotela Westin održana tradicionalna godišnja svečanost Veliki dan hrvatskog sporta, na kojoj Hrvatski olimpijski odbor nagrađuje najuspješnije sportašice i sportaše u protekloj godini.

Predsjednik Hrvatskog olimpijskog odbora Zlatko Mateša ocijenio je 2022. rezultatski iznimno uspješnom, zbog čega su po prvi put su u glavnim kategorijama bila po dva ili više laureata.

Kao najuspješnije hrvatske sportašice u 2022. nagrađene su svjetska prvakinja u džudu Barbara Matić, europska prvakinja i svjetska doprvakinja u bacanju diska Sandra Perković te europska i svjetska prvakinja u tekvondou Lena Stojković.

Sandra Perković za ovu je priliku odabrala upečatljivu dugu crnu haljinu s perjem, a fotografima je pozirala u društvu svog partnera Edisa Elkasevića. Pozornost je elegantnim izdanjem privukla i sportska novinarka Mila Horvat, koja je uz komentatora Ivicu Blažićka bila u ulozi voditeljice programa.

pxl 211222 97523250 scaled
Na dodjeli se pojavila u crnoj uskoj haljini koja je isticala njezine obline. Sandra ju je kombinirala uz zlatne salonke i crnu torbicu. | Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

Nagradu za najuspješnije sportaše u 2022. dobili su europski prvak u bacanju kugle Filip Mihaljević i jedriličar Filip Jurišić, osvajač bronce na Svjetskom prvenstvu olimpijske klase ILCA 7.

Najuspješnije muške ekipe u 2022. su hrvatski nogometaši, osvajači bronce na Svjetskom prvenstvu u Katru, te hrvatski vaterpolisti koji su se okitili zlatom na Europskom prvenstvu u Splitu.

Nagrade u kategoriji najbolje posade, štafete ili para otišle su u ruke bratskim kombinacijama: europskim veslačkim prvacima u dvojcu na pariće Martinu i Valentu Sinkoviću te jedriličarima Šimi i Mihovilu Fanteli, koji su u klasi 49er osvojili broncu na Svjetskom prvenstvu.

Nagrade za najuspješnije trenere pripale su izborniku hrvatske nogometne reprezentacije Zlatku Daliću, Vladimiru Preradoviću iz džuda te Veljku Lauri iz tekvondoa.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

Baby Lasagna poželio sreću Vatrenima u dresu hrvatske nogometne reprezentacije

BABY LASAGNA na Facebooku je poželio sreću Vatrenima, koji danas igraju protiv Španjolske. Glazbenik je pozirao u dresu hrvatske...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
22.2 ° C
23.9 °
19.8 °
74 %
0.5kmh
0 %
Sub
34 °
Ned
37 °
Pon
30 °
Uto
31 °
Sri
34 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9237
GBP
1,1854
CHF
1,0274
CNY
0,1270
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: