27.1 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Škotski mediji kukaju: Pogledajte što njihovi mediji pišu nakon poraza

Pročitajte još:

Hrvatska nogometna reprezentacija pobjedom protiv Škotske izborila je prolazak u drugi krug Europskog prvenstva.

Hrvatska je u osmini finala Europskog prvenstva! ‘Vatreni’ su slavili protiv Škotske 3-1 u fantastičnoj utakmici i tako osigurali prolaz dalje – i to kao drugoplasirana momčad skupine!

Nogometaši Hrvatske u utorak su navečer na Hampden Parku u Glasgowu, u odlučujućoj utakmici za plasman u osminu finala Eura, pokazala rapsodiju, posebno u drugom dijelu i s 3:1 pobijedili, pregazili, školovali neugodnu Škotsku. Nikola Vlašić u 17., Luka Modrić u 62. i Ivan Perišić u 77. junaci su ove velike, epske pobjede Vatrenih.

Škotski mediji tuguju nakon ovog poraza, ovo su reakcije s tamošnjih portala.

“San Škotske o stvaranju povijesti rezultatu na Euru 2020. srušen je porazom od Hrvatske”, navodi škotski BBC.

“Za Škotsku je ovo bili sve ili ništa jer je protiv Hrvatske morala slaviti. Nažalost, bilo je ovo drugo”, navodi The Scotsman.

“Škotska je ispala s Eura zahvaljujući majstorskoj klasi Luke Modrića”, piše Daily Record.

“Bolna večer za Škotsku, Euro je završen nakon što je poražena od Hrvatske u utakmici koju je morala pobijediti”, piše The Courier.

Engleski mediji naslađuju se ispadanjem Škotske
“Tartan Army je ispao zahvaljujući strašnom golu Luke Modrića”, naslov je teksta u engleskom Daily Mailu.

“Ne, gospodo. Oni ne znaju plesati. Škotska je izgubila korak, a Hrvatska je otplesala valcer za drugi krug zahvaljujući genijalnom Luki Modriću. On zna sve korake. Njegov gol za 2:1 zaustavio je show za Škotsku. Samo on na terenu mogao je zabiti takav gol. Za Škotsku je to još jedno ispadanje u skupini. Bili su časni u porazu, ali nisu li uvijek?” naslađivao se engleski list ispadanjem Škotske.

“Genijalni Modrić odveo je Hrvatsku u drugi krug”, naslov je na Marci, koja se divila Modrićevom golu za 2:1, asistenciji Perišiću za 3:1 i igrom koja je “uništila Škotsku”.

“Bila je ovo tipična škotska večer. Večer koja skoro da je prkosila logici, ali je imala savršenog smisla tisućama Škota. No, bila je to večer koja je morala završiti na teži način. Na škotski način”, piše BBC, koji je pohvalio želju i volju Škota, ali dodao da je Hrvatska bila konkretnija u nastavku te da je zasluženo pobijedila.

L’Equipe je također nahvalio sjajnog Modrića, koji je vodio Hrvatsku prema pobjedi, a sličan tekst objavio je i Kicker.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
26.6 ° C
26.9 °
24.3 °
34 %
3.6kmh
0 %
Pon
24 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
21 °
Pet
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: