14.1 C
Zagreb
Petak, 3 svibnja, 2024

Coca-Colini proizvodi vraćaju se na police: Oglasila se Fortenova grupa

Kompanije Fortenova grupe – Konzum, Velpro, Roto dinamic i Tisak u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca-Cole

Pročitajte još:

Iz Fortenove su priopćili kad se Coca-Cola vraća na police.

“Temeljem objave Državnog inspektorata od 9. studenog te pisane obavijesti kompanije Coca-Cola da je zaprimila informaciju o rezultatima ispitnih izvještaja DIRH-a o kontroli uzoraka njezinih proizvoda, prema kojem se uzorci smatraju zdravstveno ispravnima i kojom kompanija potvrđuje da se svi proizvodi koje proizvodi i distribuira Coca-Cola HBC Hrvatska smatraju zdravstveno ispravnima i sigurnima za konzumaciju, kompanije Fortenova grupe u svoje prodajne kanale vraćaju proizvode Coca-Cole”, objavili su.

HRT-ova novinarka Nikolina Ćosić je javila da nema novih slučajeva trovanja te je ponovila da je Hrvatski zavod za javno zdravstvo izdao preporuke kako reagirati u slučaju da se slično opet dogodi. “Odmah treba ispljunuti tekućinu, nikako se ne pokušavati prisiliti na povraćanje iste. Trebate sačuvati originalnu ambalažu, ali najprije, naravno, pozvati najbližu hitnu pomoć”, rekla je.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
14.1 ° C
14.4 °
12.1 °
83 %
2.6kmh
75 %
Pet
14 °
Sub
21 °
Ned
23 °
Pon
23 °
Uto
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9292
GBP
1,1654
CHF
1,0259
CNY
0,1284
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: