10.8 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

Drama u zagrebačkoj srednjoj školi: Učenik objavio fotografiju pištolja, u školu došli policajci u civilu

Učenik koji je objavio fotografiju pištolja isključen je iz nastave prije mjesec i pol, ali jednom tjedno dolazi na praksu, a povremeno poslijepodne dolazi ispred škole po djevojku

Pročitajte još:

U jednu zagrebačku srednju školu neki roditelji danas nisu pustili svoju djecu. U toj školi su jučer bili policajci u civilu. Jedan učenik iz te škole je objavio fotografiju pištolja na društvenim mrežama pa su ga učenici prijavili, a škola je pozvala policiju, prenosi 24 sata.

To je objavio u ponedjeljak, a učenici su to primijetili dva dana kasnije. Škola je odmah po prijavi učenika obavijestila policiju.

Dvojica policajaca u civilu stigla su u školu jučer poslijepodne, pregledali su videokamere kako bi vidjeli je li u zadnja dva dana od te objave taj učenik bio blizu škole. Razgovarali su s pedagoginjom i učenicima, potvrđeno je 24sata iz škole.

Kako smo doznali, učenik koji je objavio fotografiju pištolja isključen je iz nastave prije mjesec i pol, ali jednom tjedno dolazi na praksu, a povremeno poslijepodne dolazi ispred škole po djevojku.

Nema potvrde da on zaista ima pištolj niti da je dolazio pred ili u školu s pištoljem. Proširile su se informacije kako je škola bila zaključana i da su u nju upali specijalci, no iz škole su nam rekli kako to nije istina.

Škola i učionice nisu bile zaključane niti je bilo specijalaca.

Ipak, neki roditelji danas nisu pustili djecu u školu. Neki učenici bili su uznemireni, ali s njima se obavljaju razgovori kao što se to činilo i prije u toj školi, pogotovo nakon zločina u Beogradu.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
9.4 ° C
9.8 °
6 °
76 %
3.1kmh
20 %
Čet
13 °
Pet
17 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: