6.3 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Iscurili detalji o paru: Marin Miletić viđen je u romantičnoj šetnji s našom poznatom glumicom

Pročitajte još:

Glumica Kristina Krepela (42) i Marin Miletić (42), saborski zastupnik Mosta, viđeni su u šetnji Maksimirom, a čitatelj 24 sata snimio ih je kako se drže za ruke i hodaju zagrljeni. Kristina i Marin prate se i na društvenim mrežama. Miletić prati na Instagramu 41 osobu, a i glumica je među njima. Političar joj često lajka objave. Krepela je televizijsku karijeru počela u dobi od 16 godina, kada je na HRT-u pet godina vodila emisiju za mlade “Briljanteen”, a zatim je godinu dana vodila i emisiju “Hit depo”.

Ova glumica je 2007. dobila ulogu u ratnom filmu “Lov u Bosni”, a iste te godine Krepela prihvaća ulogu Barbare Vidić u popularnoj seriji “Ne daj se, Nina”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kristina Krepela (@krepelakristina)

Zbog glasina o tome da je Miletić u vezi s Krepelom, mnoge je zanimalo je li to zaista istina. Oboje su slobodni, a nitko od njih još nije potvrdio ni opovrgnuo ta šuškanja.

“Kristina posebno čuva svoj privatni život godinama. Ja to jako poštujem. Nemam drugih komentara”, napisao je Miletić SMS Jutarnjem listu, dok je Kristina imala sličan odgovor, da voli svoju privatnost čuvati za sebe. Osim toga, par je navodno, prije mjesec i pol dana, pokušao iznajmiti stan u kojem su planirali zajednički život.

Podsjetimo, Kristina je 2018. prekinula 15-godišnju vezu sa snimateljem Goranom Legovićem,a Miletiću je u rujnu prošle godine preminula supruga Danijela nakon dugogodišnje borbe s teškom bolešću. Miletić je u rujnu 2021. objavio tu tužnu vijest na društvenim mrežama, a idućih je dana dosta pisao o tome kako se on i njihove dvije kćeri, Marta i Lucija, nose s gubitkom supruge i majke.

Miletić je inače teolog po struci, bivši riječki vjeroučitelj i bivši predsjednik Zdruga katoličkih skauta Riječke nadbiskupije, poznat je po svojim osebujnim nastupima u Saboru, kao i kontroverznim stavovima koje iznosi na društvenim mrežama, posebno na svojem YouTube kanalu gdje ima više od 38.000 pratitelja, dok na Instagramu ima više od 21.000 pratitelja s kojima često dijeli novosti vezane za njegov privatni i poslovni život.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: