6.6 C
Zagreb
Srijeda, 24 travnja, 2024

Objavile i cjenik: Brazilke unajmile apartmane u Šibeniku pa u njima nudile seks

Pročitajte još:

Ako je vjerovati oglasu, u Šibeniku se nalaze četiri prostitutke, imena Pietra, Lizza, Patrizia i Karen, imaju od 20 do 24 godine i u oglasu se potencijalnim klijentima predstavljaju uz par rečenica, gradom u kojem se nalaze te popisom usluga uz cjenik

Iz Šibenika su protjerane tri seksualne djelatnice iz Brazila koje su ”sezonu” došle odraditi u grad na našoj obali, a klijente primaju u privatnim apartmanima koje iznajmljuju bez znanja vlasnika o tome što se unutra događa. Svoje usluge uz cjenik uredno reklamiraju na stranici Euro Girls Escort.

Kako javlja portal Šibenik In, prijavio ih je vlasnik apartmana kojemu se gošća učinila sumnjivom.

Uspio je pronaći njene fotografije na stranicama preko kojih je, uz navedene cijene od 200-300 eura po satu, reklamirala svoje usluge. Isto tako na stranici je bilo i detaljno navedeno koje su sve dodatne usluge uključene u cijenu, ali i što se ekstra plaća.

Sve je prijavio policiji. Iz policije kažu da iz svega proizlazi da nema organizirane prostitucije, u smislu da određena osoba u sklopu trgovine ljudima prisiljava pojedine osobe na prostituciju ili radi zarade vrbuje pojedine osobe da se za nju bave prostitucijom.

Protiv tri su ženske osobe podneseni su optužni prijedlozi, a one su dobile rok od sedam dana da napuste Hrvatsku, rekao je glasnogovornik PU Šibensko-kninske Šime Pavić.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
oblačno
6.5 ° C
7.2 °
5.1 °
90 %
2.1kmh
100 %
Sri
8 °
Čet
13 °
Pet
18 °
Sub
19 °
Ned
22 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: