12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Pao sportski avion u Zračnoj luci Pula prilikom polijetanja: Poginulo dvoje putnika, stižu novi detalji nesreće

Radi se o manjoj letjelici u kojoj je bilo dvoje ljudi. Do nesreće je došlo pri polijetanju, a poginulo je oboje putnika, muškarac i žena.

Pročitajte još:

Pao je avion u Zračnoj luci Pula, doznaje Glas Istre. Navode kako nije bila riječ o velikom putničkom avionu, već o malom sportskom.

“Nesreća se dogodila prilikom polijetanja, a poginulo je oboje putnika, muškarac i žena. Pretpostavlja se da su iz Njemačke, s obzirom da je avion bio na njemačku registraciju. Prema zračnoj luci upućene su brojne ekipe vatrogasaca i hitne pomoći”, piše Glas Istre, a Istra 24 navodi da su stradali supružnici.

“Njihove sirene parale su uši i mnogi u Puli i okolici zapitali su što se dogodilo. S obzirom da su čak tri kola vatrogasaca i tri vozila hitne pomoći išli u smjeru zračne luke, prva pomisao je bila da se tamo nešto dogodilo. Uskoro je stigla vijest da je to točno. S obzirom da se nesreća dogodila prilikom polijetanja, zrakoplov je bio pun goriva koje se zapalilo nakon pada. Zračna luka je upravo objavila da su do daljnjeg svi letovi otkazani”, objavio je Glas Istre.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: