22.9 C
Zagreb
Subota, 4 svibnja, 2024

Skandal u zadarskoj bolnici: SDP-ovac tvrdi: Medicinske sestre alkoholiziraju se na radnom mjestu

Traži da medicinske sestre podnesu ostavke. Dodao je kako je njihov identitet prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za daljnje postupanje

Pročitajte još:

Predsjednik SDP-a Zadarske županije Jure Zubčić na svom Facebooku objavio je kako je u Općoj bolnici Zadar vrlo loša situacija. Naime, tvrdi u svojoj objavi da medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Zubčić je objavio i fotografije. Traži da medicinske sestre podnesu ostavke. Dodao je kako je njihov identitet prikrio, ali kako će bolnici dostaviti potpune slike za daljnje postupanje.

Njegovu objavu prenosimo i cijelosti:

– O lošem stanju u raznim segmentima u Općoj bolnici Zadar govore mnogi i upozoravaju s pravom. Bolnica je pod vodstvom ravnatelja Čuline i glavne sestre Katuše postala igra prijestolja iz koje odlaze najbolji kadrovi te je bolnica u potpunosti devastirana. Naši sugrađani su primorani sve češće ići u privatne klinike i trošiti značajne iznose novca jer kvalitetnu i pravovremenu zdravstvenu skrb često ne mogu dobiti u OB Zadar.

Slike ispod su dokaz potpunog raspada sustava. Medicinske sestre tijekom radnog vremena objavljuju na društvenim mrežama kako se alkoholiziraju na radnom mjestu. Što bi se dogodilo da je nekom pacijentu pozlilo?

Ovo je samo kap koja je prelila punu čašu, a odgovornost je i na ravnatelju Čulini i glavnoj sestri Katuši. Očekujemo da oboje podnesu ostavke nakon ovog incidenta koji je dokaz potpunog rasula u zadarskoj bolnici.

Identitet medicinskih sestara sam u ovoj objavi prikrio, a bolnici ćemo dostaviti potpune slike na daljnje postupanje – napisao je u priopćenju.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
raštrkani oblaci
22.9 ° C
23.8 °
20.4 °
49 %
2.6kmh
40 %
Sub
23 °
Ned
24 °
Pon
23 °
Uto
21 °
Sri
18 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9284
GBP
1,1649
CHF
1,0258
CNY
0,1283
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: