14.6 C
Zagreb
Ponedjeljak, 29 travnja, 2024

Tragedija u Istri: Preminula djevojčica (5) iz Češke, pozlilo joj je tijekom noći…

Radi se o češkim turistima koji su tražili pomoć za petogodišnju djevojčicu. Nažalost, liječnici nisu mogli ništa. Dijete je preminulo i prevezli su je u pulsku bolnicu radi obdukcije

Pročitajte još:

U Medulinu je preminula petogodišnja djevojčica iz Češke.

Istarska policija dobila je dojavu od djelatnika “hitne” u 6.05 sati da je u Medulinu potrebna liječnička pomoć djetetu.

“Policija je zaprimila dojavu da je potrebna liječnička pomoć petogodišnjoj djevojčici iz Češke. S obitelji je došla na ljetovanje u Medulin. Nije joj bilo dobro te je pozvana hitna pomoć. Na žalost djetetu nije bilo spasa” kazala je Suzana Sokač iz PU Istarske.

Neslužbeno doznajemo da su roditelji s djecom bili smješteni u ulici Regi u Medulinu i da se djevojčica žalila na jake bolove u tvrbuhu.

“Poziv “hitnoj” bio je u 5:54 sata u srijedu. Dok naša ekipa u 6.07 sati nije došla na adresu, roditelji su sami pokušali oživljavati svoje dijete. Punih sat vremena oživljavalo se dijete po pravilima struke, ali na žalost nije bilo nikakve reakcije. Nastavilo se oživljavanje u kolima” hitne” kako bi se pokrenulo srce, ali bezuspješno. Tijelo je prevezeno na patologiju pulske bolnice radi obavljanja obdukcije” kazala je dr. Gordana Antić, pročelnica za zdravstvo i socijalnu skrb Istarske županije.

Nakon obavljene obdukcije znat će se uzrok smrti.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
15.7 ° C
17.2 °
11.4 °
67 %
1kmh
0 %
Pon
25 °
Uto
24 °
Sri
20 °
Čet
20 °
Pet
13 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: