18 C
Zagreb
Četvrtak, 2 svibnja, 2024

UZNEMIRUJUĆI VIDEO Maloljetnici divljali po cesti pa se zabili u stup: Ma prestigni ga, ako se zabijemo, boli nas k***!

U prometnoj nesreći koja se noćas dogodila u Novoj Gradiški, sudjelovala su dva maloljetnika, od kojih je jedan teško ozlijeđen. Policija ga tereti za kazneno djelo obijesne vožnje.

Pročitajte još:

U prometnoj nesreći koja se dogodila u 2:35 sati u noći u Novoj Gradiški, ozlijeđena su dvojca maloljetnika.

Vozilom je bez vozačke dozvole upravljao 17-godišnji stariji maloljetnik koji nije bio vezan sigurnosnim pojasom. Prilikom dolaska na raskrižje izgubio je kontrolu nad vozilom te je zbog neprilagođene brzine i zanošenja preko prometnog otoka, sletio na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup, stoji u izviješću policije.

Na snimci se čuje kako mladići pričaju: ‘Aj prestigni onaj kamion. Ma da se zabijemo, boli nas k***!

Čuju se i strašni uzvici ‘ne, ne!’ kad su mladići shvatili da će se zabiti.

Policija: Nisu bili vezani
– Zbog neprilagođene brzine i zanošenja auta sletjeli su preko prometnog otoka na kolnik Ulice Slavonskih graničara, gdje je automobilom udario u betonski stup. U autu je bio i suvozač, 16-godišnjak koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom kao ni 17-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 17-godišnjak, koji je nakon pružene liječničke pomoći zadržan na daljnjem liječenju u bolnici u Novoj Gradiški.

– Policijski službenici protiv 17-godišnjaka podnose optužni prijedlog Općinskom sudu u Slavonskom Brodu Stalna služba u Novoj Gradiški zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, te također podnose optužni prijedlog i protiv putnika (16) u spomenutom automobilu, koji nije bio vezan zaštitnim sigurnosnim pojasom, objavila je policija.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
pljusak slabog intenziteta
18 ° C
18.8 °
15.1 °
63 %
8.2kmh
20 %
Čet
18 °
Pet
16 °
Sub
20 °
Ned
23 °
Pon
23 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9332
GBP
1,1680
CHF
1,0234
CNY
0,1289
HUF
0,0026
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: