9.1 C
Zagreb
Četvrtak, 25 travnja, 2024

ZET otkrio detalje horora u Zagrebu: ‘Srušio ju je i slomio joj ruku. Očekujemo kaznu’

U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin je pokušao zaustaviti napadača, no isti je i njemu zaprijetio, izvijestio je ZET koji je osudio napad na vozačicu

Pročitajte još:

Stravičan napad zgrozio je građane Zagreba, jučer je u Draškovićevoj ulici 49-godišnjak premlatio 59-godišnju vozačicu tramvaja. Vozačica je tramvajem udarila stariju ženu (79) koja je cestu kod Klinike za traumatologiju prešla na crveno svjetlo na semaforu. Nakon što je vozačica izišla iz tramvaja da pomogne unesrećenoj ženi naišao je 49-godišnjak i napao vozačicu, zadavši joj teške tjelesne ozljede.

Vozačica je prevezna na liječenje u KBC Zagreb, a o ovom nemilom incidentu oglasio se sada i ZET.

“U fizičkom napadu, nakon što ju je srušio na tlo, napadač ju je nastavio udarati. Jedan stariji građanin pokušao je zaustaviti napadača, no i njemu je zaprijetio. Vozačica je pritom uspjela pobjeći u vozačku kabinu gdje je obavijestila Centar za nadzor prometa koji je na teren uputio hitnu pomoć, a policija je privela napadača – ističu u ZET-u.

Neugodan događaj sam je po sebi dovoljno težak i bez ovakve reakcije, odnosno fizičkog napada na službenu osobu. Nadamo se da će pješakinja biti dobro i želimo joj brz oporavak. Istodobno, najoštrije osuđujemo fizički napad u kojem je vozačica tramvaja teže ozlijeđena. Napadač joj je, uz ostale ozlijede, slomio ruku te očekujemo da će uslijediti oštra kazna za ovakvo ponašanje, odnosno nanošenje teških ozljeda našoj vozačici”, stoji u priopćenju.

“Zagrebački električni tramvaj pruža svu podršku svojoj zaposlenici, a predsjednik Uprave Marko Bogdanović i osobno je u kontaktu s njom. Nasilje nad vozačkim, kontrolorskim i ostalim terenskim osobljem na radnom mjestu u potpunosti nam je neprihvatljivo”, zaključuju iz ZET-a.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
isprekidani oblaci
9.1 ° C
9.4 °
7.1 °
80 %
3.6kmh
75 %
Čet
11 °
Pet
17 °
Sub
19 °
Ned
23 °
Pon
25 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: