10.8 C
Zagreb
Utorak, 30 travnja, 2024

Pogledajte kako ministar vanjskih i europskih poslova Radman Grlić govori engleski jezik

Pročitajte još:

Hrvatski šef diplomacije sudjelovao je na panelu ‘Novi vjetar na Jadranu – Podešavanje jedra za suradnju’. Pričao je na engleskom, a mnogi su se mučili kako bi razumjeli što je govorio

Ministar vanjskih poslova, Gordan Grlić Radman, ovaj je tjedan bio na velikom okupljanju čelnika i predstavnika europskih zemalja i institucija – Bledskom strateškom forumu.

Naš šef diplomacije tamo je sudjelovao na panelu “Novi vjetar na Jadranu – Podešavanje jedra za suradnju” s kolegama iz Slovenije i Italije Anžeom Logarom i Luigijem Di Maiom te predstavnicima luka u Rijeci i Kopru, kao i čelnikom Mreže lučkih uprava za istočno Jadransko more.

Govori hrvatskog ministra vanjskih poslova i na hrvatskom kod slušača često zahtijevaju iznimne napore kako bi se shvatilo što želi reći, no engleski jezik osebujnim nastupima Grlića Radmana daje dodatnu dimenziju.

Bez ikakvih dodatnih komentara prepuštamo vas govoru hrvatskog šefa diplomacije na engleskom. Recimo još samo da Grliću Radmanu u službenoj biografiji stoji da govori četiri strana jezika – engleski, njemački, bugarski i mađarski.

Grlić Radman govorio je na engleskom jeziku, a kako je to izgledalo, pogledajte u videu od 13. minute:

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
11.8 ° C
11.8 °
11.1 °
76 %
1.5kmh
0 %
Uto
24 °
Sri
21 °
Čet
23 °
Pet
14 °
Sub
12 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: