6.4 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Priče iz splitskog KBC-a: S djetetom čekala 6 sati u bolnici pa pobjegla kad su sestre došle po leš: ‘Bila sam šokirana’

Pročitajte još:

U tijeku je preuređenje splitske bolnice i započinje izgradnja Objedinjenog hitnog bolničkog prijema. Zbog toga je Hitni dječji prijam na Firulama spojen s Traumatologijom, odjelom koji je tik uz Intenzivnu njegu.

Šokirana majka koja je s djetetom šest sati čekala nalaze krvnih pretraga nije mogla vjerovati da se pored djece prevoze leševi i ljudi kojima vire šipke iz nogu.

Na kraju sam s djetetom pobjegla vani kada je sestra došla i zamolila nas da se malo pomaknemo da mogu preuzeti nečiji leš”, rekla je šokirana majka.

Dok je šest sati čekala da dobije nalaze krvnih pretraga za svoje dijete vidjela je kako liječnici i medicinske sestre uistinu padaju s nogu od umora, ali prema svima imaju strpljenja.

Najveći problem su oni roditelji koji djecu radi blažih problema dovode na Hitnu pomoć i bespotrebno stvaraju gužve.

“Pitam se jesu li mogli dovest kakav kontejner, ima ih sad i viška na Križinama. Tko o tome odlučuje i šta će biti kad sad korona navali”, rekla je mlada Splićanka za Dalmatinski portal.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
7.6 ° C
8.8 °
5.3 °
60 %
1kmh
0 %
Pet
8 °
Sub
10 °
Ned
10 °
Pon
12 °
Uto
6 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: