20.4 C
Zagreb
Petak, 29 ožujka, 2024

Šef mu je rekao u 3 sata ujutro da dođe raditi na slobodan dan, odgovor konobara postao je pravi hit

Pročitajte još:

Šef mu je u 3 ujutro napisao da mora doći raditi na slobodan dan. Sve je kulminiralo otkazom

Konobar iz Velike Britanije oduševio je ljude diljem svijeta načinom na koji je dao otkaz jer mu je šef rekao da mora doći raditi na svoj slobodan dan, a to mu je javio u 3 ujutro tog istog dana. Osim što je dao otkaz, konobar je objavio i poruke koje su vrlo brzo postale viralne.

“Trebaš doći danas u smjenu od 11 do 22 sata. Imamo event i jednog konobara”, napisao mu je šef u tri ujutro.

Ovaj ga je pristojno podsjetio da mu je slobodan dan i da ne može raditi. Ton poruka njegova šefa znatno se promijenio te mu je poručio kako mora biti “timski igrač”.

“Zašto mi tek sada, u 3 ujutro, govoriš da sutra moram raditi 11 sati? Popio sam nekoliko pića i ne osjećam se dovoljno dobro da bih došao mamuran na posao i radio tako dugo na slobodan dan”, objasnio mu je konobar, no šef se potom spustio na još nižu razinu i napisao mu da “nije dobro previše se napiti”.

“Govoriš konobaru da ne pije u slobodno vrijeme? Hoćeš li reći i kuharima da ne jedu kad ne rade?”, upitao je konobar uz “smiješka”. Poručio je i da bi možda i došao raditi da mu se šef javio u neko razumno vrijeme, a ne u 3 ujutro.

‘Dajem otkaz…’
Šefu se to nije svidjelo te mu je poručio da će razgovarati o njegovom stavu kada dođe na posao. Konobaru je tada “pukao film” i dao je otkaz. Poručio je šefu da ima puno drugih koji traže konobare i da mu ga je dosta. Kada mu je šef napisao da mu je žao, samo mu je kratko opsovao: ‘pojedi mi gu**cu’.

Ubrzo je konobar postao heroj viralnog svijeta zbog otkaza nakon što ga je šef nepristojno želio natjerati da radi na slobodan dan – i to mu se javio u 3 ujutro.

- Reklama-

Najnovije vijesti:

Povijesna odluka za Dinamo: Zajec je predsjednik Dinama! Skender dopredsjednik, izabran IO

Velimir Zajec novi je predsjednik Dinama! Na Skupštini je prisustvovalo 52. člana, osam iz liste 35 nije se pojavilo. Za...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
20.4 ° C
21.1 °
18.2 °
51 %
6.2kmh
0 %
Pet
21 °
Sub
23 °
Ned
19 °
Pon
21 °
Uto
14 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9141
GBP
1,1741
CHF
1,0426
CNY
0,1272
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: