12.5 C
Zagreb
Petak, 19 travnja, 2024

Supruga ga uhvatila kako se seksa s njenom sestrom: ‘Žalim zbog preljuba. Kako da joj se iskupim?’

Pročitajte još:

Jedan 36-godišnjak očajan je nakon što je suprugu prevario s njenom sestrom pa se za savjet obratio Deidri Sanders, stručnjakinji za seks i veze.

“Supruga me uhvatila kako se seksam s njezinom sestrom dok smo bili na odmoru. Izgubio sam sve. Prije nekoliko tjedana, na 70. rođendan mog punca, svi smo otišli u Portugal na veliki obiteljski odmor. Došli su moj šogor i njegova obitelj, a tu je bila i sestra moje žene. Ona je sama i prekrasna”, napisao je za The Sun.

Jedne večeri su kartali, pili i zabavljali se. Kada je punac otišao na spavanje počeli su igrati razne igre poput “Zavrti bocu”. Budući da su popili previše, stvari su postale osobne. Pitali su njegovu šogoricu koga bi poljubila u obitelji, a ona je prstom pokazala na njega.

“Umalo sam pao sa stolice. Ustala se i brzinski me poljubila u usne i svi smo se smijali”, otkrio je.

Ubrzo nakon toga svi su osim njega i šogorice otišli u krevet. Rekao joj je da je polaskan što ga je odabrala za poljubac, a ona mu je odgovorila da joj se oduvijek sviđao.

“Bio sam šokiran. Krenula je prema meni i ljubili smo se, a zatim smo se počeli dodirivati. Seksali smo se na ležaljci na terasi. U tom trenutku moja žena je izašla van pitati gdje je šalica mog sina. Bio sam užasnut, kao i ona. Nikad se u životu nisam prije otrijeznio. Kaže da sam je uništio i slomio joj srce. Kaže da iako se pomirimo, između nas neće biti ljubavi ni intimnosti. Duboko žalim zbog onoga što sam učinio. Kako je mogu ponovno osvojiti?”, upitao je očajni muškarac savjetnicu.

Puno preklinjanja i iskrenosti
“Prešao si granicu i bit će potrebno puno preklinjanja da je ponovno osvojiš. I njezina sestra mora učiniti isto. Reci svojoj ženi da si napravio veliku pogrešku i da ćeš učiniti sve da joj se iskupiš. U najmanju ruku, zaslužuje još jedan odmor kako bi joj nadoknadio ovaj koji si upropastio. Objasni joj da znaš da si je povrijedio i da ćeš potražiti stručnu pomoć kako bi se doveo u red”, poručila mu je Deidre.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
blaga naoblaka
11.4 ° C
12.7 °
6.1 °
49 %
2.1kmh
20 %
Pet
15 °
Sub
9 °
Ned
9 °
Pon
11 °
Uto
9 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: