3.9 C
Zagreb
Subota, 20 travnja, 2024

Medvedev iznio svoja predviđanja za 2023: EU propada, SAD se raspada, Njemačka i Francuska će zaratiti, Ukrajina ne postoji

Poljska i Mađarska okupirat će zapadne regije Ukrajine koja je prestala postojati. Stvara se 4. Reich, koji će biti na teritoriju Njemačke i njezinih satelita: Poljske, država Baltika, Češke, Slovačke, 'prognozira' Medvedev

Pročitajte još:

U ovo doba godine svi izlaze s nekim predviđanjima. Mnogi pišu futurističke hipoteze, kao da se natječu koja je najviše divlja i najapsurdnija. Evo našeg skromnog doprinosa, ovo bi se moglo dogoditi tijekom 2023. godine, započeo je objavu na Twitteru bivši ruski predsjednik Dmitrij Medvedev i odmah krenuo ‘u glavu’ s prognozama.

– Cijena nafte raste na 150 dolara po barelu, Ujedinjeno Kraljevstvo se vraća u EU, ali EU onda propada. Euro se više neće koristiti kao valuta – prve su predikcije Medvedeva.

“Poljska i Mađarska će okupirati zapadne regije bivše Ukrajine. Stvorit će se Četvrti Reich koji će obuhvaćati teritorij Njemačke i njezinih satelita, tj. Poljske, baltičkih država, Češke, Slovačke, Kijevske republike i drugih otpadnika”, napisao je Medvedev.

“Rat će izbiti između Francuske i Četvrtog Reicha. Europa će biti podijeljena. U SAD-u će izbiti građanski rat, Kalifornija i Teksas će kao rezultat toga postati neovisne države. Teksas i Meksiko formirat će državu”, nabrajao je Medvedev svoja predviđanja.

Posljedice građanskog rata, predviđa bivši ruski predsjednik, nekako će rezultirati milijarderom Elonom Muskom kao novim vođom slobodnog svijeta. Elon Musk će pobijediti na predsjedničkim izborima u brojnim državama koje će se ujediniti nakon završetka građanskog rata, rekao je Medvedev, piše news.com.au.

– Sve najveće burze napuštaju SAD i Europu i odlaze u Aziju. IMF i Svjetska banka propadaju, euro i dolar prestaju biti valute za svjetske rezerve… – završava svoju (suludu) objavu nekadašnji ruski predsjednik.

Očekivano, objava je privukla ogroman broj komentara. Iako je većina sigurna kako u svemu ima malo šale, smatraju kako Medvedev, koji se od početka invazije ‘proslavio’ s više glupavih izjava, zaista vjeruje u neke od nabrojanih stvari.

Array
- Reklama-

Najnovije vijesti:

U 115. godini preminuo najstariji čovjek na svijetu

Venezuelanac Juan Vicente Perez Mora, najstariji čovjek na svijetu prema Guinnessovoj knjizi rekorda, preminuo je u dobi od 115...

Vrijeme:

Zagreb
vedro
4.7 ° C
6.1 °
2.8 °
78 %
1.5kmh
0 %
Sub
12 °
Ned
12 °
Pon
12 °
Uto
8 °
Sri
5 °

Tečajna lista:

EUR - Zemlje članice euro
USD
0,9396
GBP
1,1697
CHF
1,0280
CNY
0,1298
HUF
0,0025
- Reklama-

Pročitajte još:

Popularno: